Бразилската супермоделка Алесандра Амброзио само допреди няколко години бе сочена

...
Бразилската супермоделка Алесандра Амброзио само допреди няколко години бе сочена
Коментари Харесай

Някога ангел на Victoria`s Secret, днес семейството е най-важното за Алесандра Амброзио

Бразилската супермоделка Алесандра Амброзио единствено допреди няколко години бе посочена за един от най-прелъстителните ангели Victoria's Secret . Днес за хубавицата най-големият приоритет е нейното семейство. Алесандра е майка на две деца.



Знойната бразилка става ангел на Victoria's Secret на 20-годишна възраст, само че от 12-годишна възраст знаела, че ще свърже живота си с модата. На 15 подписва първия си контракт с Elite Models.
 
 Адриана Лима против Алесандра Амброзио Gulliver/Getty Images

Докато кариерата й се развивала бързо, Амброзио си е поставяла все по-високи цели. Благодарение на своята пристрастеност и отдаденост, Алесандра завоюва забележителен глас в стилната промишленост и съумя да управлява работата си, своя бизнес кръг, а също по този начин да показва концепциите, които я интересуват. „ В началото на кариерата си бях амбициозна тийнейджърка . Работата като моделка ми даде опция да пазя ползите си, като екологична резистентност и разширението на правата и опциите на дамите “, споделя тя в неотдавнашно изявление за стилната библия Vogue.

Днес най-важният приоритет за 42-годишната Алесандра Амброзио е фамилията. Тя отглежда две деца: 14-годишната Аня и 11-годишният Ноа от някогашния ухажор и предприемач Джейми Мазур.

Красавицата се пробва да отделя на децата си допустимо най-вече време, тъй като от момента на раждането им трябвало да съчетава кариерата и майчинството .
 
 Алесандра Амброзио Gulliver/Getty Images
„ Работих всеки ден. Понякога ми беше мъчно да намеря салдото сред кариерата и майчинството, само че благодарение на фамилията ми съумях да го намеря и започнах да извозвам допустимо най-вече време с децата си. Животът е чудесна композиция от семейство и кариера и аз съм доста удовлетворен от това. "



Животът на Алесандра от детството се развива тъкмо както тя го е желала. Благодарение на своята увереност в кариерата си, тя е постигнала всичко, което има в този момент, и знае по какъв начин да се любува на момента . „ Опитвам се да пребивавам всеки ден пълноценно. Отделям време да се грижа за себе си и се пробвам да извозвам допустимо най-вече време, заобиколена от хората, които обичам. Обичам да съм измежду природата, да повеждам дневник, да спортувам и медитирам “, сподели Амброзио.
 
 Адриана Лима против Алесандра Амброзио Gulliver/Getty Images

Тя продължава да работи по планове, които я интересуват. Участва в рекламни акции, шоута на известни марки, а също по този начин прави бизнес. През 2019 година, със сестра си Алина и приятелката Жизел, Алесандра основава марката за бански костюми Gal Floripa , създадена в Бразилия от устойчиви материали като рециклиран полиестер за понижаване на въздействието върху околната среда. " Мечтите ми са за персонално израстване, както и за опит да трансформира света към по-добро. В професионален проект желая да продължа да уголемявам креативните си хоризонти отвън модата, да се опитвам като актриса, шофьорка и да отворя личен бизнес. "

Алесандра Амброзио беше лице на марките Armani, Dior, Ralph Lauren. Тя краси кориците на Elle, Vogue, Love Magazine и се появява в календара на Pirelli няколко следващи години. Тя взе участие в епизодични функции във кино лентата " Казино Роял ", телевизионния сериал " Как се срещнах с майка ви " и други филми.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР