Челси и Тотнъм Хотспър се изправят един срещу друг в

...
Челси и Тотнъм Хотспър се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Челси - Тотнъм Хотспър, съставите

Челси и Тотнъм Хотспър се изправят един против различен в отсрочен дуел от 26-ия кръг на британската Висша лига. Лондонското дерби на стадион „ Стамфорд Бридж “ започва в 21:30 часа и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим всичко най-интересно от конфликта онлайн.

„ Сините “ за втора поредна година наподобява ще останат отвън европейските клубни шампионати, откакто заемат деветата позиция с 48 точки, като изостават с пет от седмия Нюкасъл Юнайтед, само че непостоянството в отбора на Маурисио Почетино е големия проблем през целия сезон. В последните два кръга Челси загуби тежко с 0:5 от водача Арсенал, а през уикенда стигна до 2:2 като посетител на Астън Вила.

Тотнъм пък продължава битката си Шампионската лига точно с отбора на бирмингамци. Отборът на Ангелос Постекоглу е пети с 60 точки и изостава със седем от Вила, само че „ шпорите “ имат два мача по-малко преди днешната среща. Подобно на Челси, Тотнъм също не завоюва последните си два дуела, губейки от Нюкасъл с 0:4 и от Арсенал с 2:3.

По-рано през акцията Челси надигра Тотнъм с 4:1, като тогава „ шпорите “ играха дълго време с двама индивида по-малко.

 /   / 

21:30 часа  |

Висша лига, 26-и кръг

Главен арбитър: Робърт Джоунс, Англия

Стадион: „ Стамфорд Бридж “, Лондон, Англия

Стартови сформира на двата тима:

Your Chelsea side tonight!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР