Това заяви Весела Лечева, която пое поста на служебен министър

...
Това заяви Весела Лечева, която пое поста на служебен министър
Коментари Харесай

Весела Лечева: Скоро ще кажа имена на заместниците ми frognews.bg

Това съобщи Весела Лечева, която пое поста на длъжностен министър на младежта и спорта от Радостин Василев на гала в постройката на спортното ведомство.

" Ще запазя всичко положително и стартирано, което може да докара до триумфи и успокоение – правилата, от които ще са повеждам, са професионализъм, опит, бистрота, и най-много истината. Само след две години е Олимпиадата в Париж. Ще дадем нужното успокоение – да можем да дадем убеденост, че ще действаме деликатно. Всеки един състезател е значим. Целият екип ще бъдем покрай тях “, добави тя. Двукратната олимпийска вицешампионка удостовери, че ще има двама заместник-министри и шеф на кабинета.

„ Познати лица са, скоро ще разглася имената им “, сподели новият длъжностен министър на спорта и продължи: „ Ще се събера с всички, ще им дам съответни задания, с цел да имаме една доста деликатна преценка на всички идни решения. Всичко стартирано ще бъде анализрано, тъй че да се направи една краткотрайна картина “.

От своя страна някогашният към този момент състезателен министър Радостин Василев съобщи, че напуща поста с високо вдигната глава.

„ Днес с огромно наслаждение предавам поста на един състезател, който се потвърди и като състезателен началник и админ. Тръгвам си с високо вдигната глава, направих всичко по силите си, няма от какво да се срамя – стартират бе един кръстоносен поиход против политики в спорта. Благодаря и на екипа си – тези хора демонстрираха, че могат да се оправят напрегнат “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР