Това заяви в ефира на Българската национална телевизия Христо Иванов

...
Това заяви в ефира на Българската национална телевизия Христо Иванов
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма нова нишка в БарселонаГейт. Има същите факти и въпроси

Това съобщи в ефира на Българската национална телевизия Христо Иванов от " Демократична България ".

Повод за коментара му са новата порция разкрития по абсурда " БарселонаГейт " и отчет на испанските служби до българските управляващи, в който се показва, че има доказателства за изпирането на 5 милиона евро, в което е намесена и България. Намесва се и името на Бойко Борисов. Самият той отхвърля да има общо със абсурда и изясни информацията с следващ компромат, подреден против него.

" Въпросът не е да търсим интрига. Въпросът не е решен от българската прокуратура. Не може да има доверие в някакви техни дейности, когато виждаме основния прокурор да си чати с пиарката на Бойко Борисов. Срамен и неверен взаимен метод на живот е това, който би трябвало да бъде преустановен ", уточни Иванов и още един път се разгласи за промяна на обвинител №1 и промяна на прокуратурата.

" Гешев е политически клиент на Борисов и противоположното. Пазят гърбовете си и обективност не можем да чакаме. Трябва да променим прокуратурата, да я освободим от толкоз политически нечистото й управление. Всички легални средства ще бъдат употребявани за това. Всичко ще създадем, с цел да освободим страната от това задължение, тъй като коства пари ", уточни Иванов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР