Това заяви служебният регионален министър Виолета Комитова пред медии. Коментарът

...
Това заяви служебният регионален министър Виолета Комитова пред медии. Коментарът
Коментари Харесай

Комитова: Минавала съм по този път. Не помня има ли знаци за повишена опасност от ПТП

Това съобщи служебният районен министър Виолета Комитова пред медии.

Коментарът и идва на фона на трагичния случай на Автомагистрала “Струма”. 45 души починаха, откакто рейс с македонска регистрация се възпламени. Сред жертвите има 12 деца.

Седем души са се избавили и са настанени в УМБАЛСМ “Пирогов”. По случая към този момент тече следствие като главните версии са две - човешка неточност и техническа нередовност. На място са служебният министър председател Стефан Янев, шефът на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков, зам.-главният прокурор Борислав Сарафов. Пътуват за България и македонският министър председател Зоран Заев, здравният министър Венко Филипче. У нас дойде и външният министър на Скопие Буяр Османи.

Експерти по пътна сигурност към този момент заговориха, че качеството на пътната настилка е неприятно, а в региона постоянно стават произшествия.

“За парите, които са давани, желаеме да имаме два пъти по-високо качество. Ще направя група, ще издам заповед. Представители на Министерство на регионалното развитие и пътната организация ще ми докладват”, уточни още Комитова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР