Това заяви пред NOVA кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, който

...
Това заяви пред NOVA кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, който
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски: Нямам повдигнато обвинение. Не бях задържан!

Това съобщи пред NOVA кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, който е и регионален координатор на ГЕРБ, ще дава показания пред „ Икономическа полиция ”.

 

В четвъртък в общината имаше полицейска акция. Тя е извършена след сигнал за възможни злоупотреби с евросредства.

 

„ Няма арестувани в общината, имаше пиар акция на полицията. Това се случва към този момент трети път. Целта е да се отвлече вниманието от това, което се случва сега – убийства на служители на реда всяка вечер, пробитата мрежа на границата и напора на имигранти. Това са неща, които касаят страната.

 

Какво да създадем, с цел да отвлечем вниманието на хората? Започваме акция против кметове на ГЕРБ, които са работещи. По този метод отвличаме вниманието на обществото от огромните въпроси и несправянето на полицията със отговорностите й ”, сподели Мараджиев. 

 

Той изясни и защо е била инспекцията в четвъртък и по какъв начин е протекла.

„ Няма неприятно в инспекциите. Но няма корист с евросредства. От 2016 година до момента община Стамболийски не е употребила нито един лев евросредства. На никой не му стана ясно какво тъкмо ревизират служителите на реда ”, сподели Мараджиев.

 

Той извади и инициативен протокол от Окръжния съд в Пловдив.

 

„ В това предписание на полицията се позволява да претърси и изземе от постройката на общината, само че не и от моя дом или дома на моя наследник ”, сподели още кметът.

 

Сигналът против кмета е подаден от депутата от „ Възраждане ” Стоян Таслаков, който е и гражданин на Стамболийски.

 

„ Ако един народен представител с един сигнал успее да докара полиция и жандармерия, това значи, че не живеем в правова страна ”, сподели Георги Мараджиев.

 

„ Срещу този народен представител община Стамболийски е издала заповед за срутване на част от неговата нелегално издигната къща. Неговата майка и сестра живеят в общинско жилище ”, сподели Мараджиев.

 

Той изрази терзания по какъв начин ще продължи обслужването на жители от общината.

„ Бяха конфискувани двата ми телефона, компютри от счетоводството, компютъра на основния финансист. Общината няма да спре работа все пак ”, сподели Мараджиев.

 

 „ Около 20 индивида нахлуха във фабриката ми и в дома ми ”, сподели синът на кмета.

 

„ Заставиха всички чиновници да си оставят телефоните, бяха претърсени, претърсени бяха персоналните ни коли. Безпрецедентен напън ”, счита синът на кмета.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР