Това заяви пред "България он Ер" бизнесменът Ивайло Пенчев, който

...
Това заяви пред "България он Ер" бизнесменът Ивайло Пенчев, който
Коментари Харесай

Бизнесмен: Заплата от 700-800 лв. не съществува

Това съобщи пред "България он Ер " предприемачът Ивайло Пенчев, който е един от българските бизнесмени, показани в клипове на съумели хора от посолството на Съединени американски щати у нас. 47-годишният мъж е притежател на най-голямата компания в света за произвеждане на стени за катерене.

По думите му, даже чистачките в неговите компании получавали повече от тази сума.

" Проблемът в страната ни не са ниските заплати , а неналичието на хора. Все още няма и задоволително бизнесмени в България, които да основават сполучливи предприятия. Трябва да се основават условия и последователност ще има по-високи заплати, само че това към този момент се случва ", добави предприемачът.

Ивайло Пенчев посочи, че не има вяра в минималната заплата, тъй като в случай че човек не може да прави нищо и има доста малко умения - "то той не заслужава и 510 лева ".

"Ако повече българи в страната са като мен - страната ни ще е много по-добре. Няма задоволително съумели българи. Дълго време хората не са вярвали, че могат да съумея. Нещата обаче вървят на добре. След 10 години ще е доста по-добре от в този момент ", безапелационен бе Пенчев.

Според него българската страна не слага кой знае какви спънки пред хората, които желаят да се развият и да натрупат благосъстояние.

"България слага доста по-малко спънки, в сравнение с други страни, като да вземем за пример Франция. Всеки, който не може да реализира задачите си, си е отговорен самичък ", показа Пенчев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР