Това заяви бившият президент на Щатите Доналд Тръмп в реч

...
Това заяви бившият президент на Щатите Доналд Тръмп в реч
Коментари Харесай

Тръмп:Некомпетентната и слаба политика на президента на САЩ Джо Байдън може да доведе до нова световна война. 


Това съобщи някогашният президент на Щатите Доналд Тръмп в тирада пред свои поддръжници в Тексас. „ Слабостта и некомпетентността на Байдън основават действителен риск от Трета международна война “, сподели той.

Тръмп добави, че по време на президентството на Байдън Северна Корея е нараснала броя на изстрелваните ракети до рекорден брой и още веднъж акцентира неприятното ръководство на изтеглянето на американските войски от Афганистан, заяви bg-voice. com.



„ Демократите в Съединени американски щати доведоха външната политика на страната до такава степен, че Русия може да поеме контрола над Украйна, а Китай заплашва Тайван “, сподели още Тръмп.

„ Това, което Байдън, Пелоси и Шумер (Чък Шумер -лидер на демократичното болшинство в Сената б. р.) направиха с тази страна, е машинация от най-висш порядък “, съобщи Тръмп.

„ Инфлацията се повишава, цените на бензина порастват, веригите за доставки се разпадат. Можете ли да повярвате на протичащото се? Не можеш да купиш нищо, рафтовете са празни. Написах книга, само че тя не може да бъде оповестена: няма хартия и мастило. Между другото, купете си я, ще ви хареса. Броят на убийствата се усилва, а незаконните мигранти влизат в страната ни с милиони. Китай заплашва Тайван, Иран е покрай основаването на нуклеарна бомба, а Русия може да поеме контрола над Украйна. Можете ли да повярвате? “, сподели още Тръмп пред участниците в митинга.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР