Това за младите хора ще бъде голяма придобивка, че като

...
Това за младите хора ще бъде голяма придобивка, че като
Коментари Харесай

Борисов : Младите хора ще се радват на Хемус

" Това за младежите ще бъде огромна облага, че като си дойдат от Запад няма да може да си познаят родината ", съобщи министър председателят Бойко Борисов при ревизия на Автомагистрала " Хемус "

С джипа си министър председателят мина през тресиран сектор, на който следва асфалтирането.  " По време на пандемията нищо не спря ", посочи Борисов.

Борисов остана удовлетворен, че се върви мощно, както и че се работи по трасето и откъм Боаза. " Ти единствено ги огъваш тръбичките, гледай ние какво вършим ", сподели Борисов към шефа на Булгартрансгаз ", защото в този момента минаваха около основите на предстоящ мост по " Хемус ", а колоните за него са високи над 20 метра. Борисов напомни, че при предната аудиенция са изливали колоните.

" Виждаш ли, единствено мостове ", сподели министър председателят и разясни, че всеки месец се вижда прогрес.

" Искам моите политически съперници да си изберат един обект и да отидат и да кажат: " Това е реалност с помощта на моите старания и на нашата воля "., разяснява още министър председателят.

Шефът на Булгартрансгаз " Владимир Малинов пък посочи, че с довършването на " Хемус " ще се докара туризмът и в Северното Черноморие, който пък остана впечатлен от размерите на единия мост.

Борисов пък призна, че е прелестно сюрпризиран от напредъка единствено за 1 месец.  " Голям прогрес. Браво. ", обърна се той към служащите на място, като означи, че тук-там остават единствено мантинелите.

" Заслужаваме да ни викат: " Оставка ", щом вършим такива работи ", сподели още министър председателят и добави, че на този сектор са се забавили малко поради археологията. Борисов похвали самите археолози, които работели доста, били над 200 индивида и се позаинтересува дали откриват забавни артефакти по трасето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР