Това управление, освен да създава хаос и паника, нищо друго

...
Това управление, освен да създава хаос и паника, нищо друго
Коментари Харесай

Икономическият министър на Орешарски: Трябва да има масово тестване

Това ръководство, с изключение на да основава безпорядък и суматоха, нищо друго не се случва и резултатите го удостоверяват. Това съобщи Драгомир Стойнев, народен представител от Българска социалистическа партия и някогашен стопански министър от кабинета на Пламен Орешарски.
Решението е едно – всеобщо тестване. Аз както изкарах COVID-19, имах доста леки признаци първоначално и в случай че не бях отишъл да се тествам, нямаше да схвана, че съм инфектиран и заразявам. Много хора не могат да си платят тестванията – един тест е 120 лв., а медикаментите може да са 500 – 600 лв., витамини и антибиотици. При мен се разви след това в двустранна пневмония. Трябва да е като в Словакия – всеобщо тестване, заключи Стойнев пред Нова телевизия.
 Отново разногласия за маски и в Народното събрание, Караянчева изгони червен народен представител от залата (СНИМКИ) Отново разногласия за маски и в Народното събрание, Караянчева изгони червен народен представител от залата (СНИМКИ)
Със разногласия и забележки към депутатите без маски стартира днешното пленарното съвещание на Народното събрание. Председателят на Народното събрание Цвет...
Хората не знаят какво да вършат – във Франция да вземем за пример е записано на уеб страницата на здравното министерство какви са леките признаци и телефонен номер на който да се обадиш. Същото е за тежките признаци – всичко е ясно. У нас няма организация, акцентира някогашният стопански министър.
10 години ГЕРБ направиха всичко допустимо да срутен здравната система. Защо няма инфекционисти? Когато си комерсиално сдружение, гониш облагата. Само че има социална потребност от отделения и експерти, които не са " печеливши ", е гледната точка на Стойнев. Той е уверен, че откакто се учат медици у нас по държавна поръчка, наложително 5-6 години работиш в българската система – другояче връщаш парите за образованието си.
Същевременно Стойнев с половин уста сподели, че не приема разпоредбите да не се съблюдават, откакто беше питан за негови сътрудници от Българска социалистическа партия, които първоначално не носеха маски.
Трябва да има отчасти затваряне – само че тук към този момент почват огромните диспути какво тъкмо се прави. Моето персонално мнение е, че всяко едно място, което води до скупчване на хора, би трябвало да бъде затворено, сподели Стойнев.
 Зам.-директорът на Пирогов въпреки всичко призна, че има лечебни заведения, които не са солидарни за COVID-19 Зам.-директорът на " Пирогов " въпреки всичко призна, че има лечебни заведения, които не са солидарни за COVID-19
Не мисля, че едно сходно размишление би трябвало да се базира на такава къса статистика. Не съм сигурен, че аз би трябвало да ви отговоря на т...
Неадекватни сме на обстановката, добави още депутатът от Българска социалистическа партия, визирайки по какъв начин през днешния ден Народното събрание ще се занимава с новата конституция - детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР