Това твърди Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), които информират, че Volkswagen

...
Това твърди Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), които информират, че Volkswagen
Коментари Харесай

Заводът на VW ще е на мястото на бивш завод на Opel

Това твърди Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), които осведомят, че Volkswagen интензивно договаря с Турция за разкриване на цех за два милиарда евро. Така възможностите на нашата страна понижават от ден на ден, макар че такива към момента са налице.
Volkswagen Group договаря с Турция, с цел да влага 2 милиарда евро за първото си индустриално оборудване в страната. Главният изпълнителен шеф на VW Хърбърт Дийс посети Турция предходната седмица, с цел да разиска детайлности. Компанията удостовери, че Турция е едно от двете обсъждани места: другото е България, декларира кореспондентът на FAZ Кристиан Гайниц.

" Разбира се, Турция ще бъде привлекателно място за ново индустриално оборудване на Volkswagen Group ", сподели представител на VW. Преговорите към този момент са в напреднала фаза и са на доста високо ниво. Според FAZ, Volkswagen ще построи оборудването на 40 хектара земя покрай Измир, третият по величина град в Турция. Любопитното е, че Opel е обитавал там до 2001 година.

Инвестиционните разноски се правят оценка сред 1,3 милиарда евро и 2 милиарда евро. Турското държавно управление е предложило поддръжка в размер на 100 милиона евро, се споделя в известието на Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР