Това стана ясно от думите на спортният министър в оставка

...
Това стана ясно от думите на спортният министър в оставка
Коментари Харесай

Радостин Василев: Ако другата седмица няма развитие, отиваме на избори

Това стана ясно от думите на спортният министър в оставка Радостин Василев, който е един от отделилите се от партията на Слави Трифонов депутати.

Независимите депутати са разискали управническата и законодателна стратегия с Българска социалистическа партия по време на договарянията и до края на днешния ден ще вземат отношение по направените корекции по стратегиите, уточни Василев.

“Сега да подкрепим нещо изкуствено основано да прекара страната през компликации, които могат да бъдат преодолени при едни избори, е доста огромен компромис”, акцентира спортният министър в оставка.

Той предложения Виктория Василева да се явят дружно на полиграф по тази причина дали са се срещали с премиера в оставка Кирил Петков. Двамата имат спорни версии за упоменатата среща с Петков. Според Василев напусналата Народното събрание и Има Такъв Народ депутатка се е срещала с сегашния министър председател, само че тя отхвърля такава среща да е имало. Радостин Василев обаче не знае на какво се дължи това “разминаване”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР