Това стана известно, след като чрез жребий беше избран съдебният

...
Това стана известно, след като чрез жребий беше избран съдебният
Коментари Харесай

Решават Съдбата На Убиеца Джок Полфрийман!

Това стана известно, откакто посредством чоп беше определен правосъдният състав от наказателното поделение на Върховния съд на инцидентен принцип. Делото се падна на арбитър Жанина Начева, а в правосъдния състав са Бисер Троянов и Надежда Трифонова. Нито един от съдиите не си направи отказ.

Припомняме, че предварително освободеният от пандиза Джок Полфрийман ще остане в дома за краткотрайно настаняване на чужденци в Бусманци до момента в който няма решение на съда, на база настояването на основния прокурор. Главният прокурор Сотир Цацаров внесе искане Върховният касационен съд да възобнови производството по условно предварително освобождение на Джок Полфрийман и да спре осъществяването на постановеното условно предварително освобождение на наказания за ликвидиране австралийски жител. Тричленка на Апелативния съд-София - с ръководител Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева, пусна на независимост австралиеца Джок Полфийман, наказан за убийството на студента Андрей Монов на 19 септември.

До нощес във вътрешното министерство не са постъпвали документи от австралийските управляващи, които да разрешат свободното напредване на Полфрийман и напускането му на дома за краткотрайно настаняване.

По-рано от Софийски градски съд (СГС) оповестиха, че още веднъж са изпратили на Върховен касационен съд делото, откакто през вчерашния ден им беше върнато. Изпълнени са напътствията да бъде връчен дубликат от настояването на основния прокурор Сотир Цацаров на австралиеца. Зам.-председателят на Върховния касационен съд и началник на Наказателната гилдия Галина Захарова през вчерашния ден отхвърли да бъде формирано произвеждане по настояването на основния прокурор Сотир Цацаров за обновяване на производството по условно предварително освобождение на Джок Полфрийман.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР