Това ще бъдат първите частни избори в България. Това заяви

...
Това ще бъдат първите частни избори в България. Това заяви
Коментари Харесай

Борисов: В ГЕРБ няма мутри. Цялата уйдурма е за да може Радев да властва над България

 Това ще бъдат първите частни избори в България. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ на предизборно събитие в Бургас. По думите му Христо Иванов споделя, че изборите ще са почтени, само че по какъв начин няма да приказва, че са почтени, като Атанас Шарков е от неговата партия и е консултант на Янев?

" Кой пипа машините и кода? Как може да оставят на частници да провеждат изборите? Кой достави машините? Кой има достъп до тях? Аз им нямам никакво доверие “, безапелационен бе Борисов.

" Радев е споделил, че разписките би трябвало да се броят, да се сметнат и да се сравнят с резултата от машината. Според това ще е гаранция, че изборите са почтени. Това е било на 9 януари. Сега обаче към този момент не мисли по този начин. Неговата ЦИК отхвърля да брои квитанциите за кои партии са. Защо, откакто Радев им го предлага? “, попита водачът на ГЕРБ.

Той акцентира, че това би трябвало да бъде на вниманието на ОССЕ!

" Защото Шарков, изтъкнат протестър от " Демократична България “, манипулира машините. Ако те не преброят квитанциите за коя партии са, това ще значи тежък обир “, предизвести.

" Той бил споделил, че това е наша застраховка, че ще загубим. Не! Просто желаеме да преброите квитанциите и да ни покажете, че сме изгубили. Петата партия споделя на първата, че би трябвало да си замине от политиката. За да могат да станат първи. Това не е почтено! “, съобщи още Борисов.

Председателят на ГЕРБ прикани Христо Иванов да спре да му споделя, че би трябвало да напусне политиката, тъй като не той е ходил в неговия партиен офис, нито в Министерството на правораздаването когато Иванов беше министър.

" Дръжте се обикновено и възпитано, като си знаете историята. Не желая нищо от вас. Трябвало да напущам политиката… Да не си болшевик станал? “, попита Борисов и уточни, че това са способи от тоталитарния интервал на България.

" Снимайте лицата на хората в залата. Виждате ли мутра измежду тези работещи хора? Мутрите са при Радев, мутрите са при Мая, при Слави… “, уточни водачът на ГЕРБ и попита хората в залата кое разпознаваемо лице в листите на Слави знаят?

" Искам да помоля нещо, изборите са си избори. Ще минат и нищо няма да се случи, тъй като цялата уйдурма е с цел да може Радев да господства над България. Никой не приказва с кого ще ръководи. Усещате ли проекта към този момент? Без парламент, без право, режат и уволняват на всички места. Нали служебното държавно управление единствено приготвя изборите? С какво право разчиства терена? “, попита още.

По думите му Българска социалистическа партия към този момент е трета мощ, а за две акции се появи пред хората единствено един път.

" Няма стратегия и единствено приказва, че ще направи нещо друго. Дайте да го забележим това нещо друго! “, прикани ръководителят на ГЕРБ.

Според, всичко направено от ГЕРБ е реализирано с доста труд единствено за няколко години.

" Докато ние работехме, те ни прикачиха, че сме статукво. Само за няколко години направихме нови градове. Кое да ни изчегъртат? Кое не ни харесват? “, съобщи той. По думите му в ГЕРБ няма ненавист и няма злоба, тъй като партията е доста сполучлива.

" Половината от кметовете ни не ги познавам. Толкова са доста. Какво ние не сме постигнали? Изкарахме си цялостен мандат. Отредиха ни да сме съпротива. Партията леко-полеко би трябвало да се обновява, с цел да имаме бъдеще “, уточни водачът на ГЕРБ.

" Голяма тъга ги гони, като гледат нашите цялостни зали и като гледат по какъв начин не могат да съберат по 15-20 души. Няма да се плашите, а и да се плашите, няма да го показвате! Тръгнах по страната, единствено тъй като усетих, че плашат хората. От тези пияници няма да се плашите! “, прикани хората в Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР