Това съобщи телевизионният канал KSAT. Местните полицейски власти уточняват, че

...
Това съобщи телевизионният канал KSAT. Местните полицейски власти уточняват, че
Коментари Харесай

Сериен бомбаджия в Тексас, 5 взрива досега

Това заяви телевизионният канал KSAT. Местните полицейски управляващи прецизират, че е избухнала бомба, маскирана като колет и изпратена в офиса на куриерската компания.

Това е петият гърмеж, станал в щата Тексас от началото на месец март, което дава съображение на полицията да приказва за сериен бомбаджия.

На 2 март при гърмеж почина мъж, на 12 март бяха взривени две бомби, оставени пред частни здания и почина 17-годишно момче, а две дами бяха ранени. На 18 март още веднъж имаше гърмеж, който докара до гибелта на един мъж.

При последния случай за благополучие единствено един чиновник е получил пострадвания след експлоадирането на колета-бомба.

От полицията до момента смятаха, че става дума за дейности на расова основа, защото предходните бомби засегнаха афроамериканци и латиноамериканци. Сега обаче казусът не е подобен и е допустимо да има в действителност фанатик, който прави бомби и ги взривява на разнообразни места в щата. Властите към този момент дефинираха премия от 115 000 $ за информация, която може да докара до откриване на бомбаджията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР