„Това са най-важните избори от 1989 г. досега“, заяви председателят

...
„Това са най-важните избори от 1989 г. досега“, заяви председателят
Коментари Харесай

Дилема! Къде ще влезе Димитър Аврамов след изборите - в парламента или в затвора?

„ Това са най-важните избори от 1989 година до момента “, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
Това определение с цялостна мощ важи за лидера на листата на партията в 12 МИР-Монтана Димитър Аврамов. От резултатите на гласуването на 4 април се дефинира ориста на компрометирания политик.
В момента той е обвиняем за търговия с въздействие, осъществявана в изискванията на продължавано закононарушение през лятото на 2012 година Процесът върви в Специализирания съд и към момента няма извънредно решение, само че от прокуратурата са оптимисти. Групата на Митко Галата е упрекната за пожелан рушвет от общо 200 000 лева и изнудване на предприемача Светослав Илчовски. Според държавните обвинители, доказателствата са стоманени и се чака по делото да има ефикасни присъди затвор и конфискация на тяхното имущество.



Точно затова изборите на 4 април са витално значими за Димитър Аврамов. Проваленият политик се надява още веднъж да влезе в Народното събрание и посредством въздействие от там да се измъкне от правораздаването. Той към този момент един път беше изхвърлен от Народното събрание, само че тогава беше народен представител от ГЕРБ. Вероятно в този момент ориста му ще бъде същата, само че този път сложното решение би трябвало да вземе Движение за права и свободи.
Точно поради това множеството членове на листата на партията в Монтана се чудят за какво за следващ път Митко Галата бе натрапен за лидер. Повечето от участниците в изборите чакат да се провалят при започване на април и по този начин да останат без собствен представител в законодателния орган. След него в листата има почтени хора, които могат да застанат с намерено лице пред гласоподавателите, без да са клиенти на Специализирания съд. По тази причина в локалната организация на партията на почетния ръководител Ахмед Доган има всеобща демотивация, чиито резултати ще бъдат забележими на идните избори.

Следва продължение…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР