Това разследване остава много активно, тъй като ФБР проучва задълбочено

...
Това разследване остава много активно, тъй като ФБР проучва задълбочено
Коментари Харесай

Стрелба на въоръжен мъж в Walmart, която рани четирима, частично мотивирана от расистка идеология, казва ФБР

„ Това следствие остава доста интензивно, защото ФБР изследва задълбочено предишното, претекстовете, връзките и онлайн активността на нападателя “, гласи актуализацията. „ Всеки, който има информация по отношение на Бенджамин Чарлз Джоунс, е помолен да се свърже с ФБР на 1-800-CALL-FBI или онлайн на tips.fbi.gov. “

ФБР и полицията в Бийвъркрийк споделиха, че Джоунс е закупил оръжието – карабина Hi-Point диаметър.45 с един пълнител с девет патрона — от Walmart в Дейтън, Охайо, единствено два дни преди стрелбата.

Трима от жертвите са в устойчиво положение, а четвъртата е в сериозно положение само че устойчиво положение, съгласно настояща информация от градските управляващи в Бийвъркрийк от 21 ноември.

Говорител на Walmart сподели пред The ​​Independent, че компанията е фокусирана върху потребностите на своите чиновници, в това число предложение на консултантски услуги на засегнатите.

„ Ние сме признателни на първите реагиращи и ще продължим да работим с локалните правоприлагащи органи “, написа представителят. „ Магазинът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР