Това предложение на Асен Василев, е глупаво. Аз го нарекох

...
Това предложение на Асен Василев, е глупаво. Аз го нарекох
Коментари Харесай

Евродепутат попиля „Добрите сили“: Те са градска левица! Две години тормозят държавата с шантави теории

Това предложение на Асен Василев, е неуместно. Аз го нарекох шантаво. Такова нещо няма в никоя страна в Европа. Така евродепутатът от ГЕРБ-ЕНП Александър Йорданов разяснява по Българска национална телевизия екстравагантната концепция на съпредседателя на Политическа партия, постът ръководител на 49-ия парламент, да е подложен на ротация и да се сменя на всеки два месеца.
“В Екологичен потенциал е нещо напълно друго. Там са показани 27 страни. Принципът на ротиране там допуска, че Народното събрание е постоянен пет години. Тук парадоксът е, че нашите политици приказват, че Народното събрание щял да изкара четири-пет месеца “, изясни Александър Йорданов.
„ Това е една неуместна концепция, граничеща с шантавостта. Препоръчвам още през днешния ден да се откажат от тази концепция “, обърна се Йорданов към Асен Василев.
„ Всичко това води до дестабилизация на страната “, отсече Йорданов. Отношението към Бойко Борисов не може да се образува от военачалник Атанасов. То се образува от българските жители, разяснява още той.
„ Всички, които говореха против Борисов, гледах по малкия екран, че се натискат да се снимат с Борисов, да приказват с Борисов. Какво значи това? Че това са политически лицемери “, регистрира още някогашният заместник-парламентарен началник.
Йорданов назова Политическа партия и Демократична България неокомунисти. Говоренето им имало да цел унищожи всевъзможни естествени устои. „ Демократите приказват обрано, културно “, уточни той.
„ По-скоро става дума за градска левица, само че левица отвън Българска социалистическа партия. Това са леви хора. Две години тормозят страната с такива шантави теории. Благодарения на тяхното ръководство, България е в дестабилизация “, проучва още Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР