Това правителство разиграва някакъв цирк. Министрите излизат по медиите да

...
Това правителство разиграва някакъв цирк. Министрите излизат по медиите да
Коментари Харесай

Красимир Митов, „Защита“: Правителството разиграва някакъв цирк, а гражданите са ограбени

" Това държавно управление разиграва някакъв цирк. Министрите излизат по медиите да изясняват някакви небивалици. Няма действителен метод за битка със спекулата и високите цени ". Това изясни пред БНР Красимир Митов, ръководител на профсъюз „ Защита “.

По тази причина синдикалната организация провежда протестно шествие през днешния ден. То ще стартира в 17 часа от площад  „ Александър Батенберг “.
 
" Това не е единствено митинг на медицинските служащи, а против спекулата,  инфлацията и ниските приходи, както и проблемите в здравната сфера. Точно преди една година профсъюз „ Защита “ излезе на митинг и направи автошествие, с цел да предизвести че в България започва огромната инфлация, подбудена от спекулата. Посочихме на  ръководещите какво ще се случи, само че те подминаха с подигравка това, което се зараждаше. Нищо не са подхванали за една година. Българският народ е ограбен, само че от един месец се прави акция и се заблуждават хората, че сякаш нещо се случва. Това е метод да сигнализираме тези, които ни ръководят и които ще дойдат след 10 дни, че не трябва да ни заблуждават, а да подхващат съответни ограничения ".

Митов изясни, че се показва неодобрение против високите цени, против това ръководство и против обедняването на българския жител.
" Няма бюджет. Това се случва за поредна година. Убеждават ни, че с магическа пръчка всичко ще се промени. Това няма да се случи. За да разберем има ли картел, минават 3-4 години ".

Очаква да се в митинга да се включат хора от всички сектори.
" Искаме дадем сигнал, че тези, които ще дойдат, би трябвало да търсят разговор и да вземат решение проблемите. В противоположен случай- ще излизаме на митинги ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР