Това посочи главният секретар на МВР Младен Маринов. Фирмите да

...
Това посочи главният секретар на МВР Младен Маринов. Фирмите да
Коментари Харесай

Мвр Разкри Причината За Адската Катастрофа С Автобуса!

Това уточни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Фирмите да вземат ограничения и да обезпечат отмора. Не може да се чака единствено на щастлива случайност, добави той.

Задължение на всяка компания е да управлява почивките на водачите и сега това се ревизира.

Като аргументи за случая в началото бяха посочени изтощеност, нередовност или безсъвестен лидер на различен автомобил. Някои от пасажерите описаха, че са се опитвали да държат водача на рейса безсънен.

Управителят на компанията транспортьор - " Юнион Ивкони ", Георги Атанасов изясни, че съгласно различен пасажер кола е засякла рейса и това е предизвикало злополуката.

От прокуратурата също показаха, че съгласно свидетелски показания лидерът на рейса е бил изтощен и е допустимо да е задремал.

Районната прокуратура в Ямбол е образувала досъдебно произвеждане за злополуката на рейс нощес на автомагистралата " Тракия ", заяви районният прокурор на Ямбол Мина Грънчарова. Обвинението е против 49-годишния водач, който е нарушил разпоредбите за придвижване, като е изгубил надзор над рейса и е предизвикал по несъобразителност междинни телесни повреди на двама души.

Прокуратурата е открила, че рейсът се е преобърнал на дясната страна, раздрани са мрежите на автомагистралата към 30 метра, от което е разрушен резервоарът на транспортното средство и е изтекло дизеловото гориво.

Според държавното обвиняване тахошайбата на рейса е остаряла и не може да се откри точното придвижване и престой на транспортното средство.

Пробата за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на водача е негативна.
Шофьорът е арестуван в ареста за 24 часа. Предстои да бъдат назначени механически експертизи за определяне на аргументите за случая.

Тежка техника подвигна през днешния ден пътническия рейс, аварирал на автомагистралата. Тази интервенция затрудни придвижването по Автомагистрала " Тракия " и сътвори дълги колони от коли.

В транспортното средство е имало 31 пасажери, 13 души са прегледани в болничното заведение в Ямбол, 7 са били откарани в Бургас. Двама са с по-сериозни пострадвания и остават за лекуване, като на единият му следва интервенция.

Вътрешният министър Валентин Радев регистрира през днешния ден 5530 произшествия от началото на годината, ранените са близо 7000 души. 11413 транспортни средства към този момент са със свалени номера поради нарушавания. А от на следващия ден Министерство на вътрешните работи стартира акция " Зима ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР