Това означава, че мрежите за влияние на бившия Съветски съюз

...
Това означава, че мрежите за влияние на бившия Съветски съюз
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян: Някой е удължил концесията на Лукойл до 2046 година

Това значи, че мрежите за въздействие на някогашния Съветски съюз и актуалната Русия работят съвършено

“Технически към момента не сме в рецесия. Предполага се, че ще има усложнения, тъй като имаме много неясноти, волатилност на пазарите, цените на силата, развиването на войната в Украйна, всички тези неща не способстват за положително предсказание на ослепително бъдеще. Същевременно в Америка чакат също, че ще имат усложнения, само че към момента няма криза, има и висока инфлация, несъмнено, което е предвестител на компликации, само че нещата работят, хората имат работа, т.е., не трябва да се самонаказваме, да плачем преди да са ни набили, както се случва от време на време. Така че, от тази позиция, да, ние би трябвало да сме подготвени за това, да реагираме и да се подготвим за усложнения, само че те ще бъдат усложнения, които с организация са преодолими “. Това сподели в предаването „ Опорни хора “ по банкерът Левон Хампарцумян на въпроса за упованията за икономическа и финансова рецесия.

„ Вижте, одеялото е толкоз огромно, колкото е огромно. Винаги в България самичък избираш дали да си завиеш главата или краката. Разбира се, от време на време можеш да си окажеш помощ малко с недостиг, малко да вземеш назаем и по този начин нататък, само че не са партиите, които генерират благосъстоянието, а предприемчивите хора. Тоест в случай че се основат изискване за предприемчивите хора да генерират нови благосъстояния, те ще го генерират, в случай че не се сътвори, ще продължат да ни занимават с нелепости и какво значение има дали поканили- не поканили, има дипломатическо значение, има национално значение, само че в това време някой е удължим концесията на Лукойл до 2046 година Което значи, че мрежите за въздействие на някогашния Съветски съюз и актуалната Русия и ФСБ и така нататък работят съвършено. И това е забележка в полето на политиците, в полето на всички служби и Джеймс Бондове и така нататък Като имате поради, че това нещо без значение дали медията го отразява или не, там, където би трябвало, където ни съдят и ни слагат бележки от позиция на надеждност, на принадлежност-там, тези неща се пишат. И се знаят и след това не би трябвало да се учудваме, когато получаваме несъмнено отношение, за Шенген, за Еврозона, за не знам какво и така нататък “, разяснява банкерът.

„ По мотив това продължение до 2046 г.- някой ден тази рафинерия несъмнено ще си смени притежателя, по ред аргументи обаче, когато я продаваш, ти ще я продаваш дружно с концесия до 2046 година, с пристанища и всички други неща, които ще й вдигнат цената. Това е за сметка на всички останали. Защото виждате какво се случва да вземем за пример в Германия - някоя от съветските газови, нефтени рафинерии, съоръжения просто се национализират. Разбира се, национализацията е възмездна, само че в случай че би трябвало някой ден да възмездим съветския притежател на Лукойл, ще би трябвало да възмездим и тази концесия “, сподели Левон Хампарцумян.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР