Това не е първият случай, в който тя шофира и

...
Това не е първият случай, в който тя шофира и
Коментари Харесай

,,Черният чувал е един и същ за красиви и грозни“: Диана Русинова за шофирането на Мис Силикон

„ Това не е първият случай, в който тя кара и снима клипове, беседва с аудиторията си, което е рисково. При това момиче фактически е рецидив. Това е рисков фасон на държание. Градските коли не са готови за това да се удариш с 200 км/ч и да ти няма нищо. Автомобилът от клипа не е подобен, който би издържал по нашите пътища.
Много младежи се подвеждат и считат, че щом тя може, значи всички други могат, а не може. Опасно е освен за нея, а за всички останали на пътя, това разяснява Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики във връзка рисковото шофиране на Мис Силикон Катрин Йорданова.
Йорданова разгласява видео в инстаграм профила си, в което кара с близо 260 км/ч по автомагистрала Тракия. На фрагментите се вижда, че тя подминава два ограничаващи знака за скорост и предизвестия от навигацията, че по пътя следва сектор с ремонт.
Катрин е носителка на купата Мис Силикон за 2022 година и не за първи първи път кара неразумно. В профила ѝ в обществените мрежи има най-малко пет видеа, в които младата дама снима и кара с висока скорост.
„ При някои хора, в случай че лентата им е 4-метрова, когато вдигнат 260 км/ч се смалява и става по-тясно. При всеки е друго. Не предлагам на никой да кара с толкоз, пътят не е писта. Много е рисково. Като играч имам удар с 200 км/ч, знам какво е и не го предлагам на никого “, изяснява автомобилният играч Иван Влъчков пред bTV.
,,Няма изключително огромно значение какъв брой хубава или скъпа е колата ти, тъй като при 260 км/ч доста неща могат да се объркат необратимо, изключително когато държиш кормилото с една ръка, а с другата снимаш личната си нелепост. Ще напомня, че без значение дали си Мис Свят или Мис Силикон, черният чувал, в който ще те приберат е еднакъв и за небогати и за богати и за красиви и за грозни “, написа по-късно Диана Русинова във Facebook профила си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР