Това не е конфликт между Русия и Украйна. Това е

...
Това не е конфликт между Русия и Украйна. Това е
Коментари Харесай

Професор посочи коя е голямата битка на САЩ

" Това не е спор сред Русия и Украйна. Това е спор сред Русия и Съединени американски щати. Ако погледнем по-широко картината, ще забележим, че за ръководещите в Съединени американски щати е ясно, че времето работи против тях. Икономически, механически и военно статуквото се трансформира. Очерта се фактът, че драконът литна и към 2030 година Китай няма да може да бъде спрян.

Китай има по-голям флот от Съединени американски щати. Русия се еманципира и излиза от 30-годишно унизително битие. Най-опасните светлинки във Вашингтон е еманципацията на Европа ". Това съобщи в предаването " Не се опасявай! " с Васил Василев по " Евроком " социологът проф. Иво Христов.

Според него стигането до тясно съдействие сред Германия и Русия е щяло да сложи под подозрение господството на Съединени американски щати в Евразия.

Той добави, че са били проведени нежни революции в Беларус, а в Украйна – прелом, с цел да се навреди върху Русия и да се окаже напън.

Последната линия бяха опитите Украйна да бъде вкарана в НАТО. Това означаваше, че в случай че бъдат ситуирани съвременни военни съоръжения в Харков – полетното време до Москва е 5 минути. Русия щеше да е сложена в състояние сама да си направи харакири или да отдалечи тази заплаха. Съединени американски щати сложиха Русия в обстановка, в която каквото и да направи да сгреши.

Проф. Христов добави, че задачата на Съединени американски щати е да отслаби Русия, с цел да може да притисне по-късно Китай.

Очевидно е, че съветското управление ще играе до дъно. Ръководството на Русия е готово да иде до дъно. В Европа няма водачи, които да схващат обстановката.

Те си позволяваха да санкционират страни като Югославия и Афганистан, тъй като съперникът не е съперник. За първи път съперникът е еднакъв, акцентира тойq представен от Факти.бг..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР