Това не е бюджет, който да решава проблемите на хората,

...
Това не е бюджет, който да решава проблемите на хората,
Коментари Харесай

Нинова шокира с признание: Не съм виждала такова нещо! Добрев стана и каза ,,този е лъжец“

Това не е бюджет, който да взема решение проблемите на хората, а това е бюджет, който урежда лобистки ползи. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по bTV.
Днес съвещанието стартира шоково, в действителност не съм виждала такова нещо в българския парламент. Министър на финансите идва да показа бюджета, става министър от ГЕРБ (Делян Добрев) и споделя „ този човек е измамник “. Това в никакъв случай не се е случвало в българския парламент. Не взеха решение проблемите в ползите на хората а намесиха лобитата в енергетиката, възмути се Нинова.
Тя добави, че през вчерашния ден на комисия ГЕРБ са отхвърлили бюджета на Василев, а през днешния ден неизвестно по какъв начин са го дали своят вот.
Нинова разкритикува решението на Народно събрание компании с над 100 чиновници да превеждат заплатите единствено по банков път. Текстът в началото бе отритнат от бюджетната комисия.
„ От Българска социалистическа партия предложихме да се запише в закона, че няма да има такси за превод на заплатата, Асен Василев стана от мястото и сподели – да, одобрявам предлагането на Нинова. Разбира се, банките скочиха. Сега ще забележим, дали този текст ще остане “, уточни шефката на Българска социалистическа партия.
„ Склонни сме да водим сериозен диалог за правосъдната промяна в Конституцията, само че в този тип – няма по какъв начин да стане. Искат през Конституцията да се закрепят във властта за години напред “, сподели още Нинова.
„ Кандидатите в дясно са доста идентични, няма същинска опция на настоящето ръководство. Да сте ги чули да приказват против ГЕРБ? Те са едно и също “.
Ваня Григорова към момента не е определена да бъде номинация на Българска социалистическа партия за кметските избори, сподели Нинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР