Това може да се случи дори в бяла страна като

...
Това може да се случи дори в бяла страна като
Коментари Харесай

Изгониха българи от гръцки плаж! Къде стана чудото

Това може да се случи даже в бяла страна като Гърция.

Група български туристи са били изгонени от плаж в Александруполис, Гърция. Те са били посрещнати с думите, че не са добре пристигнали там - без значение дали са млади, възрастни или деца. Обяснение за това отношение няма, описа представителка на туристическата организация в Хасково, която провежда визитата, описа в репортаж Нова нюз.
-->
Екскурзията е за един ден, като главната цел е визитата на плажа. Заедно с това обаче туристите ни ядат октоподи в заведенията и посещават забележителностите, като това ги прави повече от ползватели на гръцкия плаж, изясни Адриана Панайотова от туристическата компания. 

Плажът, от който са изгонени българите, е безвъзмезден, дружно с чатърите и шезлонгите, само че е наличен против консумация в заведение. Нашите туристи са поискали да употребяват, само че това не е предотвратило абсурда. Стопаните на “безплатния ” плаж са поискали по 17 евро на човек, което е скъпо за гръцките стандарти.

Екскурзии от този вид постоянно се съгласуват с локалната власт в Александруполис. Заради това този път не е употребен градския плаж, който е с минимална такса за посещаване.

Оказало се, че там има проведено събитие в този ден.

Групата била упътена от общината към другия плаж, където се стигнало до спора.

Българските туристи не са като преди и не мъкнат храни и питиета в хладилни чанти, това обясниха от туристичеката компания. Организаторите ще търсят правата си пред гръцките управляващи, тъй като считат проявеното отношение за обидно и необяснимо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР