Това лято блясъкът е в светлините на прожекторите, както при

...
Това лято блясъкът е в светлините на прожекторите, както при
Коментари Харесай

19 идеи с най-новата тенденция за бляскав маникюр през лятото

Това лято блясъкът е в светлините на прожекторите, както при устните, по този начин и при ноктите! Затова през днешния ден ви представяме най-новата наклонност в – по този начин наречените jelly nails. Популярна през 90-те години, тя се откроява по това, че ноктите са полупрозрачни, само че цветни, тъкмо като плодово желе. Или другояче казано - една колкото вкусна, толкоз и мечтана техника, която сигурно си заслужава да пробвате този сезон.

Предимството на тази наклонност е, че няма потребност да минавате през ръцете на експерт, с цел да получите този искра. Можете да го извършите вкъщи, като добавите няколко капки лак с стремежи цвят в транспарантен подобен. По този метод ще получите тази бистрота на определения от вас колорит – без значение дали е зелен, червен, виолетов, оранжев или композиция от цветове.

Препоръчително е да нанесете основа, с цел да запазите нокътя си здрав и да финализирате маникюра с топ лак, с цел да се резервира по-дълго. И в случай че ви липсва ентусиазъм за нещо ново и забавно, то jelly nails е идеалният метод да „ развълнувате “.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР