Това коментира зам.-председателят на Парламентарната група на „БСП за България“

...
Това коментира зам.-председателят на Парламентарната група на „БСП за България“
Коментари Харесай

Христо Проданов: За да се случи нещо положително за България, първото условие е ГЕРБ да не са във властта

Това разяснява зам.-председателят на Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Христо Проданов по Българска национална телевизия.

„ Българска социалистическа партия е потвърдила, че не е влиза в подмолни сделки “, акцентира още той.

„ За нас поддръжка значи първо – отстраняването на Борисов от власт и поддръжка по съответни политики, а не цялостна политика “, изясни Проданов на въпрос за поддръжка от страна на Българска социалистическа партия на „ анти-ГЕРБ “ държавно управление. По думите му огромна част от измененията, които оферират от " ИТН " в частта по изборното законодателство, Българска социалистическа партия са защитавали през последните години – да вземем за пример въвеждането на напълно машинно гласоподаване, видеонаблюдението. По думите на Проданов обаче мажоритарната система „ убива като цяло политическия плурализъм “.

„ Партийната дотация е тематика, която се „ дъвче “ във всяко Народно заседание. Премахването на партийните дотации значи, че ги буташ в ръцете на олигарсите. На всички фенове е ясно по какъв начин се устоя политическа партия, по какъв начин се прави политическа акция “, акцентира той. „ Средствата би трябвало да са транспарантни “, безапелационен е зам.-председателят на Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “.

На въпрос за поддръжката на президентската двойка - Радев и Йотова, от страна на Българска социалистическа партия, Проданов сподели, че това ще бъде първо решение на Националния съвет на партията, а след това ще бъде обсъждано и в структурите. Личното му мнение е, че това точно ще бъде решение на Българска социалистическа партия за президентските избори.
„ На 4 април народът се произнесе и свърши своята работа. Сега е времето на политиците. Важно е да има устойчиво държавно управление, изключително в обстановката, в която се намираме – на сериозна здравна и социално-икономическа рецесия. Българска социалистическа партия ще бъде гласът на разсъдъка “, приключи Проданов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР