Според директора на отдел Рекламни технологии в NetInfo Веселин Андреев

...
Според директора на отдел Рекламни технологии в NetInfo Веселин Андреев
Коментари Харесай

Who targets me: Приложение на телефона проверява коя партия ни ...

Според шефа на отдел " Рекламни технологии " в NetInfo Веселин Андреев това е инструмент, посредством който да се отвръщат преобладаващите рекламни вести, сливащи се изцяло със наличието в обществените мрежи.

 

" Приложението се употребява елементарно. 82% от потребителите на Фейсбук го употребяват през телефон, което обаче прави приставката неприложима за тях - тя е единствено за компютри. Потребителят получава синтезиран разбор на рекламните интензивности на политическите партии, които са го таргетирали през миналите месеци ", уточни той. 

 

Според Радослав Стоянов, съпредседател на Управителния съвет на Българския хелзински комитет, " Who targets me " е приставка за главните браузъри.

 

" Тя оказва помощ на потребителите да видят кой във Фейсбук им подава политическа или обществена реклама. В сегашния случай приставката е модифицирана от " Либъртис " за евроизборите. Първоначалната цел е била да види по какъв начин се манипулира обществото посредством рекламата. Можем да вкараме своите желания. Две са слабостите ѝ - не може да се употребява през телефона и не обгръща Фейсбук групи, където минава огромна част от акцията ", изясни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР