Това, което виждаме днес, е висша форма на лицемерие и

...
Това, което виждаме днес, е висша форма на лицемерие и
Коментари Харесай

Нинова плюе по колегите в НС: Дъно! Вчера се избиха от трибуната, днес се гаврят със 7 млн.

Това, което виждаме през днешния ден, е висша форма на двуличие и измама. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява желаната оставка на шефа и подуправителя на НЗОК и случилото се в Народното събрание през вчерашния ден.
Вчера се избиха за подуправителя, споделиха си думи, които са нечувани, от трибуната се замеряха с обвинявания и през днешния ден се прегърнаха и заедно ще молят и двамата да си подадат оставките, съобщи Нинова в коридорите на Народното събрание.
Лицемерие и дъно в държавното ръководство. Не може да се ръководи по този начин страна. Хора, прогледнете по какъв начин 10 души се гаврят със 7 милиона, съобщи Нинова.
По думите й това е краткотрайно помирение преди идващия гърмеж. Според нея идващият гърмеж ще е до края на декември и той се споделя „ Конституция “, тъй като по думите й „ там грубо ще се избият “ по какъв начин да си разпределят правосъдната власт. На кого Висш съдебен съвет, на кого инспекторат, на кого прокуратура, сподели Нинова.
Съжалявам, че двата вота на съмнение не минаха. Единственият естествен излаз за страната и хората е това държавно управление да си отива, уточни тя.
Чакайте да забележим дали ще има оставки в НЗОК. Това че ги помолиха, не значи, че ще има.. Това не е ненормална обстановка – да молят за оставките на тези, чиито кандидатури през вчерашния ден бяха определени с пердах и с псувни, добави още Корнелия Нинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР