Това, което се внушава е, че отново ще се ходи

...
Това, което се внушава е, че отново ще се ходи
Коментари Харесай

Ива Митева видя ще има ли правителство в новия парламент

" Това, което се внушава е, че още веднъж ще се върви на избори. Това са 100 млн. лева и повече за избори през няколко месеца ", възмути се в изявление за Българска национална телевизия Ива Митева от " Заедно ".

Митева бе член на партията " ИТН " и ръководител на 45-тото и 46-тото Народно заседание. Тя напусна партията на Слави Трифонов и дружно с Любомир Каримански, също някогашен член на Има Такъв Народ, оповестиха нов политически план " Заедно ".
-->
" Не е належащо да си политолог или социолог, с цел да видиш, че при тази настройка, която се задава, няма по какъв начин да има кабинет. Трябва да дойдат политици, които в действителност мислят за България ", сподели още тя.

Според Митева партиите и партийните водачи са се провалили. " Имаме политици от 32 години в Народното събрание и те в този момент ни убеждават, че са смяна. Всички партии на статуквото станаха партии на смяната. Хората се объркаха и не желаят да гласоподават ", съобщи някогашната шефка на Народното събрание.

" Има проблем в политическата система и той не е единствено в България. Демокрацията е синоним на безпорядък и театър на турбуленция и разкол ", счита Митева.

" Народните представители би трябвало да работят със своята съвест и да не разрешават да бъдат манипулирани с есемеси по какъв начин да се гласоподава по дадени въпроси. Всеки в своята политическа партия знае по какъв начин работят. Народните представители се употребяват като едни оператори на бутони ", сподели още тя.

" Ценностната ми система ще стои на първи проект. На втори проект ще бъдат концепциите ми и това, което желая да реализира. Дори и една крачка напред да направя, това ще бъде триумф ", безапелационна бе тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР