Това, което се разрази в МВР и в Митниците, е

...
Това, което се разрази в МВР и в Митниците, е
Коментари Харесай

Дончева изригна: Надувки и претенции от ПП-ДБ! Населението да каже ,,баста, дотук“ и да ги измете

Това, което се развихри в Министерство на вътрешните работи и в Митниците, е отговор на една група против друга, с цел да се покаже, че едните не са по-почтени от другите. Предоставили сме системите за сигурност на извънредно противоречиви хора, които са детски.
Това съобщи Татяна Дончева, водач на „ Движение 21″, по БНР. Според нея някогашният към този момент основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е реагирал по извънредно неоснователен метод.
Показва предпочитание да се прикриваш, затова си виновен – има от какво да се прикриваш. Той няма безусловно никакво разумно пояснение за дейностите си, които да бъдат съответни на длъжността, която заема. Забележете жеста му с часовника – жест на дете, на което са купили часовник на панаира в селото и то се хвали с него. Това е безусловно неуместно – такива хора да се намират на такива места. “, разяснява още Дончева.
„ Главният прокурор и той се чуди накъде да криви, на кого да услужи “, акцентира Дончева, съгласно която Борислав Сарафов може да изкара цялостен мандат, „ до момента в който ги чака да структурират Висш съдебен съвет и да избират основен прокурор “.
„ Това е система, тапицирана по етажите с прислуга, в продължение на доста години. Тези хора, с цел да бъдат направени прислужници, са поставени в зависимости, от които откачане няма. Всичко това би трябвало да се измете. Как да се измете, като съотношението на силите (за властовите позиции)е примерно 95:5%. Единственият запас е в популацията, което да каже – баста, дотук! Само че популацията такова нещо не споделя “, разяснява водачът на „ Движение 21 “ в предаването „ Преди всички “.
„ Няма по какъв начин Христо Иванов и пепейците да създадат това, за което претендират. Те могат да получат американско финансиране, само че не могат да го създадат, тъй като в никакъв случай не са били в действителната система и нищо не знаят за нея. Това са единствено искания и надувки “, сподели още Татяна Дончева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР