Това, което се готви от първи януари, е абсолютно несправедливо.

...
Това, което се готви от първи януари, е абсолютно несправедливо.
Коментари Харесай

Манолова се разбесня и скочи на Асен: Готви нещо скандално от януари! Издевателстват над…

Това, което се готви от първи януари, е безусловно незаслужено. То е скандално. Ясно е, че пари в страната няма и ще вдигнат налог здания и такса боклук на всички жители. Готвят се да събират осигуровки и от гражданските контракти. С налог „ донос “ и налог „ бакшиш “ – също. Данък върху свръхпечалбите обаче не се планува. Банките издевателстват над жителите. Така е и с оръжейните търговци, фармацевтичните компании и телекомите.
Това разгласи през днешния ден водачът на „ Изправи се, България “ Мая Манолова. Подобен укор към властта направи преди два дни и някогашният зам.-министър на финансите Георги Кадиев.
Сглобката се провали, сподели още Манолова пред БНР. „ Хората са обезверени и не излязоха да гласоподават на тези избори. Вината е на политическата класа. През последните години гласуваш за един, той се сглобява с различен.
Днес ГЕРБ стартира тридневна конференция, а имаха месец парламентарна почивка – време, в което да се съберат и да вземат съответните решения. Провалят съвещание на Народно събрание, а заплатите им текат “, разяснява някогашният омбудсман.
Според нея Левицата, част от която е „ Изправи се, България “, е направила положително показване на изборите. „ Имаме общински съветници във всички области. Имаме 32 кметове, определени с наша поддръжка или в коалиция. Видя се, че там, където лявото е обединено, реализираме резултати. Резултатът на Ваня Григорова в София е доста добър. По същия метод стоят нещата и в Русе, Шумен, Силистра, Дупница и Берковица. Важно е да има кмет, който да е друг от сглобката. Изводите са ясни – в случай че цялото ляво е под едно знаме, реализираме триумфи.
Манолова разяснява приликите с изборите през 2019 година, когато тя отиде на балотаж с Йорданка Фандъкова. “
Екипът на Ваня Григорова е задължен да апелира тези избори. Ще помогнем при подготовката на жалбата. През 2019 година аз се изправих сама против модела „ ГЕРБ “ в София, в този момент зад Ваня стоеше обединеното ляво. Ако намерим задоволително причини, може да чакаме всякакво решение на Административния съд “.
Премиерът би трябвало да е по-обран, тъй като държавното управление се провали при подготовката на тези избори, означи още Манолова.
„ Приех доста мъчително анулацията на машинното гласоподаване на първия тур. Хора от държавното управление дадоха мотив това да се случи. Резултатите от изборите приказват кой е имал изгода от унищожаване на машинното гласоподаване. Основната изгода е за ГЕРБ.
Не поддържам ЦИК, която малко лековато прибегна до тази последна мярка. Няма никакви изказвания в справката от ДАНС, че е пипнат софтуера. Вижда се, че с машини няма по какъв начин да бъдат откраднати 450 хиляди гласа, на хора, които са отишли да гласоподават “, добави Мая Манолова.
Тя обаче не пожела да разяснява вест номер едно от през вчерашния ден – оставката на Мустафа Карадайъ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР