Това, което предлага госпожа Нинова, е нещо отчаяно и по

...
Това, което предлага госпожа Нинова, е нещо отчаяно и по
Коментари Харесай

Как се гаси пожар! Костадинов с атака към Нинова

" Това, което предлага госпожа Нинова, е нещо обезверено и по никакъв метод няма да помогне на стопанската система. " Така водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов разяснява пред публицисти в коридорите на Народното събрание предлагането на вицепремиера и министър на стопанската система Корнелия Нинова да се вкара форсмажор, съобщи news.bg.

Според него вземането на сходни пожарни ограничения като форсмажор е все едно да се гаси пожар с бензин. " Форсмажорът в тази ситуация не е положително решение за стопанската система ни ", посочи водачът на " Възраждане " и добави, че това не е положително политическо обосновано решение.

Костадин Костадинов счита, че държавното управление би трябвало да си поеме отговорността с дейностите си, които предприе, налагайки наказания. Имаме държавен запас и дано да търсят запаса там, прикани той и даде образец, че преди време, при банкрута на КТБ, се говорило и за банкова почивка.

Костадинов изясни, че цялата страна е във форсмажор към този момент 32 години, като се обоснова, че по този начин изглеждали улиците, селата и градовете ни - приличали на прясно бомбардираната към този момент 20 дни Украйна=

Той подсети, че от " Възраждане " към този момент споделили какво щяло да се случи и в случай че спре производството на стомана - строителите не могат да си извършват периодите и да си заплащат заемите. Получава се резултатът на доминото и ще загинат цели браншове, предизвести Костадинов.

По думите му огромният проблем е, че допреди 10 години страната била един от международните експортьори на манган. Мангановата мина обаче била закрита за жълти стотинки, само че би могла да се възвърне до седмица. Защо би трябвало да се търсят всякакви форсмажорни средства и условия, откакто би трябвало да помислим за това по какъв начин да възстановим индустриалния ни капацитет, сподели Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР