Това, което направихме е, че алармирахме обществото, че предстои увеличение

...
Това, което направихме е, че алармирахме обществото, че предстои увеличение
Коментари Харесай

Превозвачите бият аларма: Парите от тол таксите се крадат! Сметките ги плащаме всички ние

Това, което направихме е, че алармирахме обществото, че следва нарастване на цените на транспортите, в случай че държавното управление не предприеме антикризисни ограничения. Това сподели за Българска национална телевизия Магдалена Милтенова, ръководител на Конфедерацията на автобусните превозвачи.

„ Отношението на държавното управление към транспортния отрасъл е надменно и некадърно. Защото никой не осъзнава, че това, което се случва – нарастването на цената на тол таксите и горивата, тази сметка ще заплати българският консуматор. Тази сметка няма да заплати единствено превозвачът, ще я платим всички ние през нарастването на цената на билета и през нарастването на цената на стоките и храните “, разяснява Милтенова.

„ Преди вота на съмнение беше гласувано нарастването на тол системата, нейния обсег и нейната цена. Ние видяхме по какъв начин държавното управление поддържа една корупционна скица, препоръчана от Министерство на регионалното развитие. От месеци сигнализираме, че парите от тол таксите се крадат, отхвърлиха да създадат одит на тол системата и виждаме следващия корупционен скандал, който се заформя. Българският народ продължава да обеднява, тъй като факт ще бъде нарастването на всички артикули и услуги “, сподели още Милтенова.

„ Цената се образува освен от тол таксите, тя се образува и от цената на горивата. Ние не можем да издържим без поддръжка на страната, а страна няма “, съобщи Милтенова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР