Това, което бих искал да кажа за всички политически партии

...
Това, което бих искал да кажа за всички политически партии
Коментари Харесай

Петков заподозря игра с кворума в подкрепа на кабинет Габровски

Това, което бих желал да кажа за всички политически партии - хубаво е всички ясно да кажат дали биха подкрепили държавно управление на ГЕРБ, или не. Това сподели пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме Промяната " (ПП) Кирил Петков.

Не би трябвало да се заиграват с кворума другата седмица, тъй като рискът някой просто да не се появи и действително да падне кворума, би бил скрита поддръжка, добави Петков.
-->
Проф. Габровски е човек, който ние оценяваме като добър експерт в своята специалност, добави той. Петков подсети, че документално са споделили с него, че в случай че бъде определен, биха разговаряли с него по 16-те политики, които са значими за България.

В тези няколко дни, които му остават в мандата, той би трябвало да се концентрира да приказва с партии, които могат да го поддържат, сподели Петков и добави, че Политическа партия ясно са декларирали, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ.

По думите му " заплахата е, в случай че примерно не се появят 10 депутата от някоя партия ". Те могат да извърнат кворума и прикрито да поддържат предлагания кабинет, уточни Петков.

Попитан дали има информация, че такива 10 депутати могат да не се появят, Петков отговори, че се чуват всевъзможни диалози в коридорите, това са догатки. Трябва да има ясна позиция дали подкрепяш, или не, разяснява той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР