Това е явна заплаха за целия свят. Лидерът на Кремъл

...
Това е явна заплаха за целия свят. Лидерът на Кремъл
Коментари Харесай

Събития, които до днес изглеждаха нереалистични: предстои ли Трета световна война?

Това е очевидна опасност за целия свят. Лидерът на Кремъл Владимир Путин атакува Украйна и предизвести Запада да не се меси в спора.

„ Всеки, който се пробва да ни попречи или, още повече, да сътвори опасност за нашата страна и нашия народ, би трябвало да знае, че отговорът на Русия ще бъде неотложен и ще докара до последици, които в никакъв случай не сте виждали в историята си “, сподели Путин.

Въвлича ли Путин света в Третата международна война?

Едно е несъмнено: НАТО изключва боен удар против Русия поради нахлуването в Украйна. Във всеки случай Германия не е подготвена да се пази. „ Бундесверът е в неприятно положение “, призна армейският контрольор Алфонс Мейс, пред bild.de. „ Вариантите на политиката, които можем да предложим за поддръжка на алианса, са извънредно лимитирани. “

Ясно е също, че Путин има мощен съдружник: Китай! Това прави обстановката още по-сложна.

Историк предизвестява: „ Виждам паралели с историята на двете международни войни “

Експерти като някогашния министър на защитата Томас Силберхорн, член на ХСС, виждат заплахата от разширение на спора: „ Западът би трябвало да се сплоти още повече, с цел да няма пожар. В поддръжка на Украйна и отбрана на територията на НАТО.

Историкът професор Андреас Редър вижда " паралели с историята на двете международни войни ". Сегашната обстановка също има " капацитет за международна война " поради Китай/Тайван.

От друга страна, историкът проф. Майкъл Волфсън не чака международна война, тъй като това „ ще е краят на света. Путин, Байдън и Си знаят това. "

„ Украйна умира като страна “, споделя Волфсън. - За това са отговорни и Ангела Меркел, Олаф Шолц и техните партии. Те са нахранили чудовището Путин. "

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР