Това е първият случай, в който служебен кабинет си позволява

...
Това е първият случай, в който служебен кабинет си позволява
Коментари Харесай

Екатерина Захариева за рокадата в ДАНС: Целта е да се овладеят всички силови структури

Това е първият случай, в който длъжностен кабинет си разрешава да кадрува в служби като ДАНС. Гледайки какво се случва, задачата е да се овладеят всички силови структури. Това сподели в ефира на bTV някогашният вицепремиер и министър на външните работи Екатерина Захариева, разяснявайки.
" Български служби през последните години свършиха значително работа. Някои от разкритите случаи в действителност бяха фрапантни – офицери, които са се клели да пазят ползите на Българи, да предават класифицирана информация. Голяма част от работата беше свършена точно от ДАНС ”, уточни Захариева.
 Екатерина Захариева: Много ми беше мъчно да изяснявам в Брюксел какво се случва у нас Екатерина Захариева: Много ми беше мъчно да изяснявам в Брюксел какво се случва у нас
" Много ми беше мъчно да изяснявам в Брюксел това, което се случва в България - за какво би трябвало да гласуваме за първи път на избори единствено ма...
Според нея претекстовете на служебния кабинет да прави смени в управленията на службите са " меко казано странни ”. Тя поддържа тезата на водача ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов, че претекстовете за отстраняването на шефа на организацията за национална сигурност е прекомерно добре свършената работа по залавяне на съветските шпиони, предавали военна информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР