Това е Никол Качева, кандидат за общински съветник в Благоевград.

...
Това е Никол Качева, кандидат за общински съветник в Благоевград.
Коментари Харесай

Ето я арестуваната кандидат-съветничка Никол Качева. Оказа се крупна измамница

Това е Никол Качева, претендент за общински консултант в Благоевград. Тя беше арестувана след сигнал на благоевградчанин, че е отмъкнат от нея с към 35 хиляди лв., замесен в подвеждане, че ще получи парите си с висока рента, написа Struma.com.
В полицията постъпват още сигнали от благоевградчани, попаднали в пирамидата на Качева. Според наши източници са завлечени доста хора, от които локалната „ Ружа Игнатова “ е набрала стотици хиляди левове.
Едва на 21 години, студентката е обиграна в майсторлъка си, заблуждавайки доверчиви благоевградчани, че ще им върне парите с лихвите, че има доста парцели за продажба, и че е въпрос на напълно малко време да се разплати. Само че минало доста време от тези обещания и хората един по един гърмят с десетки хиляди. Симеон на 75 години от квартал „ Струмско “ събрал куража и алармирал в полицията, откакто „ фараонката “ спряла да му подвига телефона. Качева е в една от листите за съветници на партия в регионалния център.
Дали ще успее да върне взетите пари е неразбираемо, само че има информация, че околните и към този момент са почнали совалки до хората, да ги умоляват да не подават тъжби против нея с обещанието, че ще ги върнат, оповестиха в редакцията осведомени.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР