Това е най-лесната кампания. Защото, когато Корнелия Нинова говори за

...
Това е най-лесната кампания. Защото, когато Корнелия Нинова говори за
Коментари Харесай

На 3 октомври ще свалим цените на бензин и дизел, обеща Борисов в Разград


„ Това е най-лесната акция. Защото, когато Корнелия Нинова приказва за модела Борисов, ето ви цената на електрическата сила август 2020 година – 75 лева При новия модел е в пъти по-скъпа. Избирайте, бе, хора. Аз повече на избори и на акция няма да вървя. Въглищата са български и в българските земни глъбини. Там са си от епохи. Миньорите, енергетиците, инженерите са българи. Заплатите им не са скочили. Откъде пристигна това покачване? „ Козлодуй “ работи на макс и токът излиза на 45 лева, а се продава на 1800 лева Защо изпуснаха това “, упрекна Бойко Борисов някогашните ръководещи от „ Продължаваме промяната “.

„ Ето ви повишаването на питателните артикули. Кое наложи да ви се вдигне олиото? Колкото искаш слънчоглед има. Токът е наш, земята е наша, селяните са наши, комбайните също. Кое ви подвигна цената? Няма стока да не се е вдигнала, откакто нашия модел го няма. На 2 октомври преценявайте. Половината можем да ги свалим “, съобщи още Борисов.

„ Когато числата приказват и медиаторите мълчат. Ето ви цените на природния газ – 837% по-скъпа е в този момент в сравнение с при нас “, добави той и сподели графики пред залата със симпатизанти.

„ При неприятните ГЕРБ дизелът е бил 2,09 лева, ето по какъв начин пораства, а като си потеглиха Кирил и Асен малко падна, тъй като са по-малко комисионните. Няма да диспутирам кой е по-добър. Ето народът да си избере. Цените на бензина виждате ли по какъв начин пораства “, показва той.

„ Какво ще създадем, когато се върнем, продължи демонстрацията Борисов. Рафинерията е наша и за съветския нефт е извоювана дерогация. Но съветският нефт се внася от швейцарска компания, създава се на ишлеме и се изнася в Швейцария. 1/3 от бензина и нафтата остават тук на цена 1,20 лева по-висока, другите отиват да се продават в Европа.

Ако сме в държавното управление ние още на 3 октомври или рафинерията се съгласява да работи за БЕХ на ишлеме и бензинът пада незабавно с лев-лев и двадесет. Вариант 2 е мито от 1 лева на всеки литър “, обясни Борисов проектите на ГЕРБ. От митото ще се връща по лев на зареден литър на всяко зареждане.

„ Аз не ви ги давам обещание тези неща, аз съм ги правил 12 години. 2009 година дойдохме в изискванията на най-голямата рецесия в света. И удържахме българите да не я усетят. След това ни налетя миграционната рецесия. Правилно са им споделили да не приказват за геополитика, тъй като говореха против турския президент Реджеп Ердоган. И тази геополитика по никакъв начин не е лесна “, сподели още Бойко Борисов.

„ Когато правихме „ Балкански поток “ той беше в услуга за всички – Турция, България, Сърбия, Северна Македония. Заради това и президентът Ердоган, когато имаше проблеми идваше във Варна. А аз докарвах президента на Европейска комисия, на Европейски Съюз. Правехме общи планове и се държахме като екип. А те не ги схващат тези работи. Когато отидох в Америка ме посрещаха на камината в Белия дом, а не на стълбището. И това е знак “, сподели още Борисов по адрес на „ Продължаваме промяната “.

„ За един месец над 900 млн. лева са дадени на медиатори за газа. Представете си какво би станало да дадем тези пари за Разград, Търговище, Шумен “, продължи водачът на ГЕРБ. Той пое ангажимент в идващ мандат да се насочат вложения към облагородяване на дребните градове.

Борисов изброи като задължения и 100% диверсификация от съветския газ, закупуването на още осем изтребителя F-16, влизането на България в еврозоната.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР