Това е митинг на политик. Той се казва Виктор Орбан

...
Това е митинг на политик. Той се казва Виктор Орбан
Коментари Харесай

Станислав Недков - Стъки: България продължава да търси своя Виктор Орбан

Това е протест на политик. Той се споделя Виктор Орбан и за жалост не е българин. Близо 1 милион унгарци излязоха да поддържат своя министър председател в битката му за самостоятелна Унгария. Никой български политик не може да събере на площада и 5% от това, което събра Орбан в Унгария. Това изтощение има своето пояснение.

Българските политици нямат смелостта да се опълчват на непрекъснатия външен напън, който се оказва на България. Най-тъжното е, че ръководещите ни, служебно назначени или постоянно определени, считат, че козируването в Брюксел и Вашингтон, както и обслужването на един международен политически търгаш, ще ги задържи по-дълго на власт, в сравнение с в случай че отстояват ползите на личния си народ.
свързани новини31544на 23.10.2021
Българският народ е ставал неведнъж очевидец на сходно унизително държание, по тази причина към този момент е отчаян и не има вяра на никого.

Ето няколко аргументи унгарците да обичат своя министър председател Виктор Орбан:

- одържави електроразпределителните и ВиК сдружения, с което понижи цената на тока и водата с 25%

- посредством добра данъчна политика и отваряне на пазарите към страни отвън Европейски Съюз, върна всички задължения на Унгария към всички финансови институции, с което отстрани зависимостта на страната от тях.

- направи 6-годишен платения отпуск на майките, дава 33000€ на фамилиите за трето дете и нисколихвен жилищен заем, с което подвигна раждаемостта с близо 50%.

- всеки маджарски треньор, направил международен или олимпийски първенец, получава от страната 3000€ всеки месец до края на живота си.

- дружно със страните от Вишеградската четворка (Унгария, Полша, Чехия и Словакия), се опълчи на Брюксел, който желае да вкара система за облагане на налози на фамилии с коли и лични жилища.

- резервира обичайното семейство в страната си, като се опълчи на натиска от Брюксел и отхвърли да вкара джендър идеологията в просветителната система, промяна на пола, както и родителите на децата да не бъдат записвани като майка и татко, а Родител 1 и Родител 2.

Тези и доста други смели държавнически решения направиха Виктор Орбан най-обичания човек в своята татковина и най-мразеният от глобалистите.

България продължава да търси своя Виктор Орбан!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР