Това е лично решение на Кирил Петков и то му

...
Това е лично решение на Кирил Петков и то му
Коментари Харесай

Тошко Йорданов попиля Петков, разкри как му хрумнало да гони руснаци

„ Това е персонално решение на Кирил Петков и то му е хрумнало, до момента в който пътуваше във влака за Украйна, когато вървяха в Киев ”, съобщи пред Нова телевизия депутатът от " ИТН " Тошко Йорданов по отношение на новината, която беше обявена през вчерашния ден от премиера в оставка, че България гони 70 съветски дипломати.

„ Това, че би трябвало да се изгонят 70 индивида от съветското посолство е хрумка на Кирил Петков. Споделил го е по време на пътуването с тези, които са били там. От нашите хора беше Станислав Балабанов ”, добави той.

По думите му тогава са се провели диалози и от Министерство на външните работи са обяснили на премиера, че има избрани правила и стъпки за това.

Запитан дали това значи, че Теодора Генчовска е срещу това решение, Йорданов отговори: „ Най-добре е тя да го каже, само че знам, че Генчовска не смяташе, че това е вярна стъпка, тъй като си има избрани правила. Това не е детската игра и да се разсърдим на някой ”.

„ Ако има съветски дипломати, които извършват шпионска активност, разумно е, в случай че бъдат разкрити, да бъдат отзовани. Избягвам да споделям дали съм срещу или не, тъй като не съм вътре в системата. Казвам единствено, че не се прави токова внезапно и изпитвам подозрения дали всички са шпиони, тъй като броя му е хрумнала в главата преди 4 месеца и не е въз основа на службите ”, добави той.

Очаквайте детайлности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР