Това е красива история за любов и семейно щастие. Осиновяването

...
Това е красива история за любов и семейно щастие. Осиновяването
Коментари Харесай

Момиченце със синдром на Даун се усмихва за пръв път на майката, която го е осиновила (видео)

Това е красива история за обич и фамилно благополучие. Осиновяването на дете, изключително на дете със синдром на Даун, може да бъде сложен избор, защото има доста незнайни и провокации за превъзмогване.

Въпреки това, родителите на Бебе Хикс, както е известно детето онлайн, създали този избор с обич и отдаденост и решението им било възнаградено с неповторимата, лъчезарна усмивка на щерка им.

Само на 8 месеца, това малко момиченце било доведено вкъщи от осиновителите си майка и татко (които живеят в Тексас). И точно тук момиченцето подарило на новите си родители един от най-хубавите моменти в живота им.

Видеото, оповестено във Фейсбук, трогна доста консуматори на мрежата, които бяха трогнати от сладостта и хубостта на усмивката на Бебе Хикс.

В клипа, оповестен във фейсбук, се вижда по какъв начин момиченцето лежи по стомах върху постеля за игра. На назад във времето можете да чуете гласа на майка й, която я пита по какъв начин е минал денят й. Бебе Хикс  дава отговор на този въпрос с ослепителна, блага и прелестна усмивка.

Развълнувана от зашеметяващата усмивка на щерка си, майка й я моли да се усмихне още веднъж. Когато бебето подарява майка си с още една блага усмивка, дамата мъчно може да сдържи страстите си.

Коментарите на хората показват любов и удивление към това особено малко момиченце.

„ Тя е прелестна и нейната усмивка ще ме прави благополучен с дни “, написа един консуматор.

„ Просто не мога да сдържа усмивката си в отговор, до момента в който виждам това “, прибавя различен консуматор.

Тези фрагменти били оповестени освен с цел да покажат хубостта на детето, само че и с цел да покачат осведомеността за синдрома на Даун и да покажат какъв брой специфични са децата с това увреждане.

Майката на дребното момиче споделя, че фотосите са богатство за тяхното семейство и те желаят да покажат на света хубостта на децата със синдрома на Даун.

Въпреки ежедневните компликации, усмивката на детето може да преодолее всички трудности. Като видите детето си да се усмихва по този начин, знаете, че всичко си коства. 

Пожелаваме на това сладко дете спокоен и благополучен живот с любящото си семейство. Нейната история е въодушевяващ образец за безусловна обич и споделено благополучие и увещание, че всяко дете, без значение от разликите си, има силата да внесе наслада и обич в живота ни.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР