Това е електромобилът за деца Shelby Cobra Grande с красив

...
Това е електромобилът за деца Shelby Cobra Grande с красив
Коментари Харесай

Руска компания предлага детски електромобил с цена 900 хиляди рубли

Това е електрическият автомобил за деца Shelby Cobra Grande с хубав дизайн и механически параметри, съобразени с детските настройки.

В Русия се състоя презентацията на детския електрически автомобил Shelby Cobra Grande, създаван от компанията LC-Cars. Събитието се организира в автомобилния салон Royal Motors.



LC-Cars е профилирана в производството на извънредни за децата електрически автомобили. Моделът Shelby Cobra Grande е най-големият модел от цялата серия сходни електрически автомобили. Въпреки че автомобилът е детски, той може да транспортира хора или товари с тегло до 200 кг.

Дизайнът на Shelby Cobra Grande копира дизайна на известния английски състезателен автомобил Shelby Cobra, прочут и като AC Cobra. Максималната скорост на детския електрически автомобил е 45 километра в час. Пробегът с едно зареждане е 30-35 километра. Теглото на дребния автомобил е 170 кг.



Моделът на  Shelby Cobra Grande с електрически мотор с мощ 1,5 KW коства 900 хиляди рубли ( $12 945  по днешния курс). Този модел има автоматизирана скоростна кутия с три скорости и хидравлични дискови спирачки. Предлага се и по-опростен вид с цена 349 хиляди рубли (около $5000).

Компанията предлага по поръчка и бензинови версии на Shelby Cobra Grande.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР