Това е чудодейна история за надеждата и приятелството. Майчинството е един

...
Това е чудодейна история за надеждата и приятелството.
Майчинството е един
Коментари Харесай

Тя родила близнаци и решила да зарадва бездетна приятелка. Съдбата я наградила щедро

Това е чудодейна история за вярата и другарството.

Майчинството е един от най-хубавите дарове, които природата може да даде на една жена.

Въпреки че бременността е предизвикателство, е невероятно да се опише щастието и насладата, които децата носят.

Въпреки това в света има доста дами, които, за жалост, не могат да станат майки.

Точно това се случило с Андреа Ривас, брачна половинка на Марк Ривас.  Двойката били другари с друга фамилна двойка с сходни проблеми – Санди и Филип Палмизано. Тези две двойки неведнъж се опитвали да имат деца, само че, за жалост, ориста не им дала подобен късмет.

През 2011 година Андреа Ривас и Санди Палмизано били две дами, борещи се да забременеят, които се срещат в онлайн група за поддръжка за ин витро процедури.

Ското семейство Ривас дочакали да чуят огромната вест: по този начин мечтаната бременност била факт. 9 месеца по-късно Андреа родила близнаци: Конър и Ейвъри.

Но, за жалост, другата двойка Палмизано нямала шанса на своите другари и фантазиите им изцяло се сринали. Палмизано към момента не можели да заченат, даже след толкоз доста опити.

След третия несполучлив кръг на ин витро оплождане, лекарят предизвестил Санди, че в случай че идващият се провали, тя би трябвало да намерения за заместител, който да износи нейните биологични ембриони.

Андреа към този момент била в тежка бременност със личните си близнаци, когато Санди й споделя опустошителната вест. Били в колата.

„ Бях толкоз разочарована “, споделя Андреа. „ Мислех си: „ Защо това не може да се случи и за нея? “

Тогава Андреа, най-хубавата другарка на Санди, им направила едно от най-хубавите оферти в живота им: да им роди дете.

Палмизано били на седмото небе от благополучие. Но нещата не се развили елементарно. Андреа заченала с един от ембрионите на Санди и Филип, само че на осмата седмица направил импровизиран аборт. 

При това Андреа изгубила толкоз доста кръв, че трябвало да бъде откарана в болница.

В този миг и двете двойки не желали да не престават повече, само че 12 часа след спонтанния аборт Андреа и Марк Ривас трансформирали решението си – те били твърдо решени да оказват помощ на приятелите си да имат дете.

През юли 2013 година Андреа схванала, че е бременна, а след това се подложила на обикновен ултразвук, който посочил невероятни резултати. Оказало се, че тя е бременна с близнаци, ОТНОВО!

Палмизанос се сближили още повече, когато разбрали, че ще имат момче и момиче. Това било нещо необикновено.

А през февруари 2014 година – съвсем две години, откакто родила личните си бебета – Андреа родила децата на най-хубавата си другарка, Емалий и Грейсън.

Сега и двете двойки към този момент имали това, което толкоз доста желали, а другарството им се трансформирало в едно от най-важните неща в живота им.

Но изненадите не спрели дотук… Няколко месеца откакто родила близнаците на своята другарка, Андреа още веднъж почнала да изпитва болки в долната част на корема и по тази причина решила да се прегледа.

И каква изненада! Андреа отново била бременна… И дръжте се да не паднете – отново с близнаци! 

Андреа родила и тях и в този момент двойката има цели 4 деца, като освен това помогнали и на своите най-хубави другари да познаят възприятието да си родител.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР