Това е благоприятен период за всякакви дейности: работа, почивка, комуникация,

...
Това е благоприятен период за всякакви дейности: работа, почивка, комуникация,
Коментари Харесай

Овни, готови сте да се борите. Риби, не бързайте

Това е удобен интервал за всевъзможни действия: работа, отмора, връзка, пътешестване, грижа за тялото и косата.

Овен - Желанието ви за водачество, персонално самопризнание на вашите старания и безспорен надзор върху личните ви каузи в този момент е доста мощно. Готови сте да се борите, в случай че е належащо, с цел да продължите напред.

Телец - Може да се чувствате изтощени от някои условия или събития и да желаете да сложите завършек на това, започвайки изначало, като организирате някои неща по-разумно в този момент. Освен това би трябвало да намерите свободно време за отмора и релакс, защото в действителност имате потребност от това!

Близнаци - Самоусъвършенстването на всички равнища е нещо, на което сигурно не се противопоставяте и през днешния ден може да ви се даде опция (от която незабавно ще се възползвате) да напреднете в някаква област.

Рак - Луната ускорява потребността ви от другарство, придвижване и контакти. Бъдете деликатни при шофиране и избягвайте клюките. Неразбирането в връзките с колегата е заради разликите в мненията, само че постоянно има метод да се съчетаят желанията и опциите.

Лъв – Силните страсти могат да усилят раздразнителността ви и да основат напрежение, тъй че би трябвало да бъдете деликатни и сдържани. Не позволявайте на никого да попречва вашата воля и правото да вършиме прочувствен избор. 

Дева – Не е належащо непременно да се съгласявате с непознато мнение, което не ви подхожда. Имате право на лично и не позволявайте на никой да ви убеждава да вършиме нещо, което не ви харесва. Не се поддавайте на унинието.

Везни – С вроденото си възприятие за естетика ще можете да развиете някои в действителност изобретателни и необикновени хрумвания. Ако се чувствате малко изгубени, няма причина за суматоха. Помислете къде е същинският източник на вашето безпокойствие.

Скорпион – Възможно е да изникнат непредвидени спънки, само че лека бавно ще съумеете да разрешите това, което ви тормози. Ако сте претърпели недоразумения, ревнивост или някакво комплициране в любовния си живот, с Венера във вашия знак, всичко ще се хармонизира.

Стрелец – Ще имате опция да вършиме промени или да вземате решения, които ще ви отворят нови пътища. Внимавайте да не стигате до крайни настройки или да вземате прибързани решения. Днес е доста значимо да прекарвате време с другари. Заслужавате да се забавлявате малко!

Козирог – Не се фокусирайте прекалено много върху дребните неща, които само лишават от силата ви. В региона на любовта бъдете по-отворени за нови хрумвания. Може да се изкушите с някои покупки и да похарчите непредвидени средства.

Водолей – Трябва да бъдете малко по-реалистични. Прекаленият оптимизъм може да докара до незрели решения. Имате доста отговорности, тъй че организирайте работата си добре, с цел да ви остане персонално време за себе си.

Риби – Не бързайте, в случай че би трябвало да вземете значимо решение, тъй като може по-късно да съжалявате; само търпението ще ви помогне да получите това, което желаете. Пазете се да стигате до крайности.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР