Това е българският конституционен модел. 3 са опитите и когато

...
Това е българският конституционен модел. 3 са опитите и когато
Коментари Харесай

Радев хвърли бомба: БСП имаха най-голям шанс! Последната година имаше промяна в поведението им

„ Това е българският парламентарен модел. 3 са опитите и когато първите 2 политически сили не съумеят да сформират държавно управление право на президента е да реши на кого ще връчи третия мандат. Но дано да е ясно, че преди да стигнем до последния трети мандат има първи 2 мандата, където са в тази ситуация огромните политически сили. И когато те, както е в тази ситуация не желаят да сформират държавно управление, третия мандат е жертван “, това съобщи президентът Румен Радев пред „ Дарик Радио “.

„ Вече няколко пъти се аргументирах за какво връчих мандата на Българска социалистическа партия. Тук имаше в действителност огромни безредици в обществото. Защо не „ Демократична България “? Разбира се, че Демократична България има своите шансове, най-малко имаше и по този начин беше видимо. Но вие знаете, че последните години господин Христо Иванов говореше непрестанно, че ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да бъдат сложени в карантина за дълги години. Вдигаше се лозунгът „ Никога ГЕРБ “. Когато ГЕРБ изпревариха с интензивност предлагането към Демократична България да се сформира държавно управление, в тази ситуация управлението на Демократична България по-скоро резервира безмълвие, не сподели „ не “. Имаше несигурност “, сподели Радев.

„ Трябва да е ясно в каква политическа настройка е бил даван този мандат. Виждаме, че те не си наподобяват една с друга. Можем да кажем, че за последната година, изключително в последните месеца има смяна в държанието на Българска социалистическа партия. Убеден съм, че там имаше последния максимален късмет “, добави Радев.

„ Ние не можем да обещаем нулева миграция “, сподели президентът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР