Това е Ани! Толкова крехка, а понесла толкова много болка

...
Това е Ани! Толкова крехка, а понесла толкова много болка
Коментари Харесай

Малката Ани води най-тежката битка в своя невръстен живот!

Това е Ани! Толкова нежна, а понесла толкоз доста болежка и толкоз доста боязън в дребното си сърчице! Малката Ани води най-тежката борба в своя непълнолетен живот - със гибелта на своите очички!
Застрашена да изгуби изцяло светлината, дребната Аничка прекарва огромна част от своето детство затворена в клиники, болнични стаи, подложена на безкрайни прегледи, медицински операции, купища проучвания, убождания, неправдоподобен потрес и стрес, ежедневни болки и доста, доста боязън и премеждия! Ани безусловно има вяра, че ще се радва на своето детство, на радостни детски игри, на безгрижни и слънчеви дни!
Този нежен организъм страда от голям брой вродени болести, само че най-страшното от тях е двустранна Атрофия на Лебер. Болестта предизвиква тежка недоразвитост на зрителните нерви и на ретината на двете очи и дребното детенце е изправено пред действителната заплаха да изгуби своето зрение. Допълнително тя страда от Вроден хипотиреоидизъм, Синдром на Марфан със съпътстващи Сколиоза, Спина Бифида, Тежък хиперфлексибилитет, тежка Миопия, Страбизъм, комплициран водоравен и отвесен нистагъм - рядко срещана цялост на голям брой болести, всяко едно от тях на практика нелечимо.
Лечението й се организира в съветската клиника " Микрохирургия глаза имени Фьодорова ", където съветските експерти се ангажират с лекуването й и дават добра прогноза по отношението развиването на заболяването!


Терапиите се организират на няколко обособени курса годишно, според от предписанието и положението на Ани.
Ако желаете да запазим дребните светещи очички на Ани дружно, можете да подкрепяте акцията посредством дарения по банков път
За актуалната 2018 година са нужни 12 000 евро!
Вярваме, че дружно ще продължим!
Молим ви, подкрепяйте Ани в своите намерения, споменавайте я в молитвите си, изпращайте и цялата си религия, позитивна сила и доста, доста обич!
В България никой не може да помогне. Родителите й изпращат запитвания до разнообразни огромни клиники – в Европа, в Израел, в Турция, в Русия. След няколко негативни отговора, получават дълго чакания и издирван отговор от Клиника „ Микрохирургия глаза имени Фьодорова”, Русия.
В Русия има построена 30-годишна процедура в битката със зрителната недоразвитост. Изградени са голям брой профилирани корпуси, оборудвани с галактическа техника – процедурите са разнообразни, според с типа недоразвитост или пък друго заболяване. На Ани се организират два 14-дневни курса годишно, включващи медикаментозна и инжекционна терапия, лазерни и магнитни стимулации на очите и електростимулации на цялото тяло, които се правят от доктор невролог. Цената на цялото лекуване, което ще продължи до пълнолетието на детето /прието е като възрастта, в която приключва развиването на човешкото око/ възлиза на 96 000 евро. За страдание сумата на цялостното лекуване е непостижима за фамилията на Ани и те се нуждаят от Вашата помощ.
През 2018 предстоят още два цялостни курса от лекуването на дребната Ани в съветската клиника „ Микрохирургия глаза имени Фьодорова”.
Контролните прегледи ще открият какъв брой % е остатъчното зрение на дребното момиченце. При последния курс те бяха скъпоценните 20%.

Как може да помогнете на Ани вижте ЕТО ТУК:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР