Това бяха рани от и убийство на професионалист. Момчето ми

...
Това бяха рани от и убийство на професионалист. Момчето ми
Коментари Харесай

Родители на убития Ангел смразиха България: Изтекла му е кръвта! Убит е от професионалист

Това бяха рани от и ликвидиране на експерт. Момчето ми е наръгано смъртоносно там, където сега са децата ни. Има локви кръв. На място е умряло, не в колата за спешна помощ. Говори се с медиците, кръвта му е била изтекла. Хората са го реанимирали близо 40 минути или час, само че резултат не е имало безусловно никакъв. Това описа бащата на 21-годишния Ангел, който бе наръган и погубен на улицата от 18-годишно момче.
Mомчето умря от кръвозагуба, откакто беше намушкан с нож от 18-годишния Никола Райчев. Вероятната причина е сдърпване за момиче.
Извършителят беше търсен в няколко региона на България, откакто избяга от мястото на престъплението и се опита да се укрие. В неделя беше задържан на жп гарата в София.
„ От полицията никой още не ни се е обадил, несъмнено работят още ”, съобщи бащата Недялко Здравков. „ Знам, че във съдбовния петък синът ни е намушкан смъртоносно от професионален палач, по думите на водача на колата за спешна помощ, който видях инцидентно в събота в болничното заведение ”, описа още бащата пред Нова.
„ Той се срещна с някакво момиче – не знам дали има и седмица. Не знам изобщо дали са ходили, само че споделят, че това е повода. Неговият палач е пристигнал, сдърпали се, тръгнал си е и го е намушкал – веднъж в гърба и веднъж в корема. Познава се с това момиче от седмица “, споделя още той.
„ Казват, че това е някогашният й другар и го е направил от ревнивост. Той ги е следял, забелязвали са колата му, където са и те “, споделя майката на Ангел.
Според татко му той е бил мъжко момче и не е споделял нещо да го тревожи.
„ Не е бил обезпокоен, другояче щях да обърна внимание. Дъщеря ми сподели, че това момче е тормозил някакво момиче, удрял я е в главата. Има заповед да не се приближава до нея. Повече детайлности не знам. Знам, че последните три дни преди да убие сина ми, си е затъмнил прозорците на колата. Тормозил е предходната си другарка, тормозил е доста деца “, добавя той.
Майката на Ангел не съумя да скрие тъгата си и с трептящ глас прикани ръководещите да стартират да си гледат работата.
„ Всеки път съм си казвала: „ Тия хора по какъв начин живеят с това нещо “. И аз не знам по какъв начин ще пребивавам. Няма живот. Защото горе не си гледат работата. Ако има закони, това няма да се случи. Ако един палач получи съответно наказване, може ли едно дете на 18 години да се разхожда с нож. Толкова слънчево дете беше. Да, в този момент ще споделям тази дума – „ беше “, сподели тя.
„ Защо отпътуваме полицията с тия неща? Знае се кой е килърът. Защо не отиде непосредствено в пандиза? Знаете за няколко месеца какъв брой неща се случиха с младежи като него. Сега ще го изкарат килъра, че не е желал, че доста съжалява и че е изплашен. Искам да се обърна към юриста му. Всичко се прави за пари, само че какъв човек би трябвало да си, с цел да защитаваш подобен човек? Има очевидци на убийството. Това е невъзмутима работа “, показа още бащата на Ангел.
Опечаленото семейство твърди, че Ангел е бил положително момче и не е влизал в спорове, не е било допустимо да има сдърпване.
„ Имало е жена, която е видяла убийството и доста се е уплашила. Призовавам я. Моля ви, госпожо, отидете и дайте показания, с цел да може килърът да си получи заслуженото. Призовавам всички “, сподели майката.
„ Седял си е, пушил си е, този е пристигнал от някъде и всичко е завършило за секунди. На 22 септември имах рожден ден. Беше ми поръчал подарък тази запалка. Даде ми я на предния ден и в този момент единствено това ми остана от него. Настоявам това копеленце да получи съответна присъда. Мисля, че смъртна няма, само че доживот да влезе в пандиза “, заключи бащата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР