Това беше една нормална политическа дискусия с парламентарната група. За

...
Това беше една нормална политическа дискусия с парламентарната група. За
Коментари Харесай

Христо Иванов за изтеклия запис: Не съжалявам за нищо, Слави пак иска да сурне държавата

Това беше една естествена политическа полемика с парламентарната група. За нищо не скърбя. Никого не сме обидили, не сме се занимавали с това да заговорничим. Затова пуснахме този запис, с цел да си извадят хората лично мнение и да заглушим гербаджийската агитация. Това съобщи в ефира на bTV съпредседателят на " " (ДБ) Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския след изтеклия през вчерашния ден запис по време на заседание на парламентарната група на Демократична България в Народното събрание.

Според Иванов ГЕРБ и Движение за права и свободи имат максимален интерес да отидат на избори, с цел да се върнат на власт, откакто към този момент са дестабилизирали страната.

На въпрос дали с този запис е завършил третият мандат, съпредседателят на Демократична България отговори, че това зависи от Българска социалистическа партия, и добави, че към този момент сложната задача за социалистите е станала още по-трудна.

Големият въпрос е какво вършим със страната си – в действителност ли сме подготвени да сурнем страната, тъй като Слави Трифонов отново е афектиран?! Нека бъдем малко по-сериозни и професионални, прикани Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Той счита, че Слави Трифонов употребява записа от през вчерашния ден като предлог да избяга от отговорност от диалозите за сформиране на държавно управление, както постъпи с отдръпването на Има Такъв Народ от ръководещата коалиция поради Северна Македония.

Да бъдем по-зрели, да мислим повече за България, а не за мъчително възпаленото ни его. Нищо не се е трансформирало всъщност, все по този начин имаме сложна обстановка и би трябвало да поемем лидерска позиция, тъй като хората желаят да поемем отговорност. Нашите тежко засегнати страсти нямат значение, единствено България има значение, разяснява той.

Накрая Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския отхвърли да има сделка с Румен Радев изборите да бъдат на 16 октомври.

Нямам никаква сделка с Румен Радев. Ако мандатът не бъде сполучливо осъществен до 15 август, простите сметки с калкулатор демонстрират, че най-близката дата за избори е 16 октомври, уточни депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР