Тотнъм си отмъсти на Арсенал, Азар донесе късен успех на

...
Тотнъм си отмъсти на Арсенал, Азар донесе късен успех на
Коментари Харесай

Тотнъм си отмъсти на Арсенал, Азар донесе късен успех на Челси

Тотнъм си отмъсти на Арсенал, Азар донесе късен триумф на Челси
Отборът на Тотнъм се класира за полуфиналите на шампионата Карабао Къп, откакто реализира триумф с 2:0 при гостуването си на Арсенал в дербито на Северен Лондон. По този метод,,шпорите “ се реваншираха за загубата си от,,артилеристите “ в мач от Висшата лига с 4:2 още веднъж на,,Емирейтс “.

Двубоят стартира по равносилен метод, а възпитаниците на Маурисио Почетино нанесоха първия удар в срещата в 20-та минута. Деле Али асистира на Хюн Мин-Сон, който откри резултата в интерес на Тотнъм.

Така приключи и първото полувреме на мача. След близо час игра гостите довършиха противника си с второ попадение, дело на героя Али. Английският национал осъществя след подаване на влезлия като запаса през втората част нападател Хари Кейн, който бе оставен на пейката заради заболяване.

В последния четвъртфинален дуел от конкуренцията Челси надделя мъчно с минималното 1:0 Борнемут на,,Стамфорд Бридж “. Гостите, които са една от приятните изненади през сезона в Премиър лийг досега, удържаха своя противник до последните минути на срещата, когато резервата Еден Азар означи победното попадение.

Иначе домакините започнаха с пет промени в стартовата единадесеторка, като отмора получиха Маркос Алонсо и Жоржиньо, а Н‘Голо Канте, Педро, Азар и Давид Луис бяха оставени на пейката. Това повлия на,,сините “, които дълго време не съумяха да пречупят съпротивата на играчите на Еди Хау, само че в последна сметка дочакаха своя миг малко преди края, когато белгийската им звезда Азар вкара след асистенция на Емерсон.

По този метод Челси и Тотнъм си осигуриха лондонски конфликт в спор за място на финала. В другата среща от полуфиналната фаза един против различен ще се изправят тимовете на Манчестър Сити и Бъртън Албиън.,,Гражданите “ се класираха след тъждество в постоянното време и осъществявания на дузпи против Лестър, до момента в който Бъртън надигра с 1:0 като посетител Мидълзбро. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР